​Χαμογελαστή, φορώντας λαμπερά σκουλαρίκια, και ένα σύνολο με λεπτομέρειες... πένθιμου μωβ χρώματος η Χίλαρι Κλίντον έκανε τις πρώτε�� δηλώσεις μετά την εκλογική ήττα της.

«Ελπίζω ο Τραμπ να είναι πρόεδρος για όλους τους αμερικανούς»,είπε μεταξύ άλλων η υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές και δεσμεύτηκε πως θα δουλέψει μαζί του για το καλό των ΗΠΑ.

«Αν όλοι μαζί πορευτούμε με σεβασμό και αγάπη, τότε το μέλλον της Αμερικής διαγράφεται λαμπρό. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί και μαζί θα προχωρήσουμε. Μην έχετε ποτέ ενοχές, μην το μετανιώστε ποτέ, που δουλέψαμε μαζί», τόνισε σε άλλο σημείο, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για την υπέροχη καμπάνια, για τους συνεργάτες της και τον αμερικανικό λαό.

«Ξέρω ότι αισθάνεστε απογοητευμένοι και εγώ έτσι αισθάνομαι», είπε με ειλικρίνεια, χαρακτηρίζοντας "ιστορικές" τις εκλογές.

«Η χώρα μας είναι πιο διχασμένη από όσο πιστεύουμε, όμως πρέπει να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα», υποστήριξε η Χίλαρι Κλίντον, τονίζοντας τις αμερικανικές αρχές για ισότητα, ισηγορία, ισονομία.

«Χρωστάμε στον Τραμπ μια ευκαιρία να ηγηθεί», είπε σε άλλο σημείο.

«Η συνταγματική δημοκρατία απαιτεί την συμμετοχή μας, ας κάνουμε ότι μπορούμε», πρόσθεσε.

«Θα συνεχίζουμε να παλεύουμε για μια δυνατή Αμερική», είπε και ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν μαζί της.

Η Κλίντον ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και την σύζυγο του Μισέλ. Μάλιστα στο σημείο που αναφέρθηκε στους Ομπάμα, υπήρξε το πιο παρατεταμένο χειροκρότημα.

Η αντίπαλος του Τραμπ, απευθυνόμενη στους νέους αμερικανούς, τους προέτρεψε να συνεχίζουν να παλεύουν για μια καλύτερη και ισχυρότερη Αμερική.

«Μην σταματήσετε να πιστεύετε ότι "το να παλεύεις για το σωστό αξίζει"», είπε χαρακτηριστικά, ενώ μιλώντας αποκλειστικά στο γυναικείο κοινό της, τόνισε «να ξέρετε ότι... μια μέρα θα σπάσουμε το φράγμα! Κορίτσια, σας αξίζουν όλες οι δυνατότητες στον πλανήτη για να πετύχετε τα όνειρα σας».

Πάντως παρά το γεγονός ότι δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση της, η Χίλαρι χαμογελούσε συχνά από τη μια για να διασκεδάσει τις εντυ��ώσεις και από την άλλη για να αντέξει η ίδια το βάρος της ήττας.

Δείτε επίσης:

ΑΥΤΗ είναι η πιο ΣΕΞΙ κόρη ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ever- Κυρίες και κύριοι η πληθωρική Ιβάνκα Τραμπ

Ο Τραμπ και οι… γυναίκες του! Η πολυτάραχη ερωτική του ζωή και τα πολύκροτα διαζύγιά του

Και επίσημα Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τραμπ: Η πρώτη του ομιλία-Ευχαρίστησε την Κλίντον

ΒΙΟΣ και ΠΟΛΙΤΕΙΑ του Ντόναλντ Τραμπ: Ποιος είναι ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ