​Συναγερμός σήμανε σε εκλογικό τμήμα στην Αζούσα της Καλιφόρνια, όταν άγνωστος άνοιξε πυρ πολύ κοντά σε αυτό, με αποτέλεσμα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να αποκλείσουν την περιοχή.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ένας άνθρωπος, ο δράστης, έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον τρεις τραυματίστηκαν.

Αμέσως η αστυνομία απέκλεισε το εκλογικό κέντρο, με αποτέλεσμα αρκετοί ψηφοφόροι να εγκλωβιστούν σε αυτό, ενώ ζητήθηκε από τους κατοίκους της περιοχής να μείνουν στα σπίτια τους.

Μετά από περίπου τρεις ώρες, ο δράστης εντοπίστηκε νεκρός, ενώ κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έκαναν λόγο για γυναίκα που άνοιξε πυρ.

nekros.jpg

Πάντως, σύμφωνα με τις αρχές, το περιστατικό αυτό δεν έχει σχέση με τις εκλογές, αν και δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση ως προς τα κίνητρα του δράστη.

Μάλιστα όπως ανέφερε η αστυνομία, ο ένας από τους τρεις τραυματίες δέχθηκε πυρά την ώρα που κατευθυνόταν στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει.

Δύο από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, ο δράστης πυροβόλησε 20 φορές εναντίον των αστυνομικών και στη συνέχεια ταμπουρώθηκε σε σπίτι, όπου και βρέθηκε νεκρός.

Διαβάστε επίσης:

Αναζητούν οδό ΔΙΑΦΥΓΗΣ οι Αμερικανοί που δεν ψήφισαν Τραμπ-Θέλουν να μεταναστεύσουν στον Καναδά

Η νύχτα που κατατρόπωσε τους ειδικούς: Τεράστια η ανατροπή του Ντόναλντ Τραμπ-Σοκ στην Αμερική

Το μήνυμα της Χίλαρι λίγο πριν από την ανακοίνωση του αποτελέσματος

ΚΟΚΚΙΝΙΣΕ ο χάρτης των ΗΠΑ! Επικράτηση Τραμπ στις περισσότερες πολιτείες

ΔΑΚΡΥΑ και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ στο στρατόπεδο της Χίλαρι Κλίντον – ΦΩΤΟ