​Αναβίωσαν τη Δευτέρα τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας της Χίλαρι Κλίντον ελάχιστες ώρες πριν ανοίξουν οι αμερικανικές κάλπες, καθώς μία ακόμα εμφάνιση της υποψήφιας των Δημοκρατικών προκάλεσε ανησυχία στους Αμερικανούς.

Ο λόγος; Ένα βίντεο που δείχνει την υποψήφια πρόεδρο των ΗΠΑ να στηρίζεται από το σύζυγό της, Μπιλ Κλίντον για να κατέβει από αεροπλάνο που μόλις έχει προσγειωθεί στη Φιλαδέλφεια.

Στο βίντεο αυτό φαίνεται καθαρά ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ να κρατά τη σύζυγό του μέχρι να κατέβει τις σκάλες, αλλά και έως ότου μπει στο αυτοκίνητο που θα τη μετέφερε στην προεκλογική της συγκέντρωση, όπου έδωσαν το παρών 20.000 κόσμου, ανάμεσά τους το ζεύγος Ομπάμα, ο Τζον Μπον Τζόβι και ο Μπρους Σπρίνγκστιν, οι οποίοι έδωσαν και συναυλία.

Το καρέ κατέγραψε με την κάμερά τη�� η δημοσιογράφος του Bloomberg, Τζένιφερ Επστάιν και μόλις το ανέβασε στο Twitter πήραν φωτιά τα τιτιβίσματα.

Φτάνοντας στο τέλος της σκάλας η Χίλαρι φαίνεται να μην μπορεί να περπατήσει και ο Μπιλ Κλίντον την πιάνει από τη μέση, σαν να θέλει να τη βοηθήσει να διασχίσει λίγα μέτρα για να μπει στο αυτοκίνητο που την περιμένει.

Μετά τη Φιλαδέλφεια, η Χίλαρι Κλίντον πήγε στη Βόρεια Καρολίνα, όπου είχε τη στήριξη της Lady Gaga και του Τζον Μπον Τζόβι, μία πολιτεία που θεωρείται «κλειδί» για την τελική διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος.