​Ο λογαριασμός @realDonaldTrump στο twitter δεν ελέγχεται πλέον από τον πραγματικό, γνωστό σε όλους για τις αναρτήσεις του, Ντόναλντ Τραμπ.

Ρεπορτάζ που δημοσίευσαν στην κυριακάτικη έκδοσή τους οι New York Times αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι επιτελείς του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών του ζήτησαν ευγενικά να σταματήσει να γράφει στο twitter.

Το ρεπορτάζ, σημειώνει ότι ο Τραμπ χρησιμοποιεί ένα κινητό τηλέφωνο Android. Αυτό φαίνεται από τις αναρτήσεις στο twitter. Οι επιτελείς του όμως κάνουν στο λογαριασμό του Τραμπ στο twitter αναρτήσεις από iPhone.

Η τελευταία ανάρτηση από κινητό Android (δηλαδή του ίδιου του Τραμπ) έγινε το περασμένο Σάββατο. Έγραψε με κεφαλαία γράμματα (κάτι που για τους χρήστες του twitter σημαίνει ότι ο γράφων φωνάζει το μήνυμά του): «Κάντε την Αμερική σπουδαία ξανά».

Και γιατί αυτή η αλλαγή στη διαχείριση του Twitter;

Για πολύ απλά, οι άνθρωποι που συνεργάζονται με τον Ντόναλντ Τραμπ «έτρεχαν και δεν έφταναν» κάθε φορά που ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ έκανε ανάρτηση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τα προσβλητικά του σχόλια αλλά και τα ορθογραφικά του λάθη προκαλούσαν «πονοκέφαλο» στους συνεργάτες του, καθώς αμέσως μετά τις αναρτήσεις, γίνονταν παγκόσμιο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ του κόσμου.

Έν�� τέτοιο θέμα αποτέλεσε μια ανάρτησή του από τον περασμένο Ιούλιο, με την οποία ζητούσε να μην λαμβάνει η Χίλαρι Κλίντον τις ενημερώσεις για θέματα εθνικής ασφάλειας, λόγω κακής κρίσης.

1.jpg