​Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε παράξενες και κυρίως ντροπιαστικές φαντασιώσεις, ωστόσο, μια 44χρονη από τη Βραζιλία το πήγε πολύ μακριά… για την ακρίβεια στον άλλον κόσμο!

Η Βέρα Λουτσία Ντα Σίλβα ήθελε διακαώς να βιώσει την ίδια της την κηδεία. Έτσι, διοργάνωσε τα πάντα και έμεινε μια ολόκληρη ημέρα ξαπλωμένη σε ένα φέρετρο, ενώ η οικογένεια και οι φίλοι της θρηνούσαν σα να ήταν νεκρή.

ad_224970524-e1478422540581.jpg
Πολλοί από τους φίλους και τους συγγενείς της νεαρής διαφωνούσαν με την απόφαση της, αλλά σεβάστηκαν την επιθυμί�� της και παρευρέθηκαν στην κηδεία. Οι περισσότεροι από αυτούς φαίνεται να το διασκέδασαν, ωστόσο κάποιοι δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα.

Το παράξενο περιστατικό διαδραματίστηκε στην περιοχή Camocim της Βραζιλίας, ενώ η ψεύτικη κηδεία τραβήχτηκε σε βίντεο. Στα στιγμιότυπα του βίντεο, εκείνη προβάλλεται να βάφεται πριν τοποθετηθεί στο φέρετρο, ενώ κάνει αστεία.

PAY-Woman-holds-fake-funeral (3).jpg
Η ίδια εξήγησε ότι : «Ήθελα να διοργανώσω την κηδεία μου, εδώ και 14 χρόνια. Περίμενα πολύ καιρό και δεν το πιστεύω ότι επιτέλους η ευχή μου πραγματοποιήθηκε. Όταν κάλεσα τους φίλους και τους συγγενείς μου, νόμιζαν ότι τους έκανα πλάκα και δεν το πήραν σοβαρά».

PAY-Woman-holds-fake-funeral.jpg
Σχολιάζοντας την ημέρα της κηδείας της, η ίδια αποκάλυψε: «Έμεινα στο φέρετρο όλη την ημέρα και η μόνη κίνηση που έκανα ήταν να γυρίσω το κεφάλι μου για να πιω νερό και τσάι. Ήρθαν όλοι, οι γονείς μου, τα αδέρφια μου και οι φίλοι μου. Όταν με είδαν έμειναν με το στόμα ανοιχτό αλλά σεβάστηκαν την επιθυμία μου. Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου».

PAY-Woman-holds-fake-funeral (4).jpg
Μάλιστα, η ίδια δεν αρκέστηκε μόνο στο να τοποθετηθεί σε ένα φέρετρο, καθώς ζήτησε να την κλείσουν μέσα και να την μεταφέρουν για λίγα λεπτά σαν να την πήγαιναν προς ταφή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη κυρία είναι παντρεμένη… βρέθηκε άντρας, δηλαδή, που ανέχεται τις παραξενιές της. Και αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό από όλα!