​Μεγάλη καρδιά και πολύ ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο 74χρονος Τζον Στρόουκς από τη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος ζήτησε την άρση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε επιβάλλει το δικαστήριο στη σύζυγό του το 2014, όταν εκείνη καταδικάστηκε σε τετραετή φυλάκιση με αναστολή για την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του με μαχαίρι.

Ο λόγος; Επειδή δεν αντέχει μακριά από την καλή του και θέλει να ξαναγυρίσει στην αγκαλιά της, ρισκάροντας ακόμα και... τη ζωή του. Η Ελίζαμπεθ Στρόουκς, η οποία είναι σήμερα 84 ετών, είχε μαχαιρώσει τον άνδρα της… 13 φορές τον Δεκέμβρη του 2014, επειδή πίστευε ότι την απατούσε.

old-kiss-2.jpg
Η επίθεσή της είχε προκαλέσει τον σοβαρό τραυματισμό του ηλικιωμένου άνδρα, με διάτρηση και των δύο πνευμόνων του! Ωστόσο το γεγονός ότι κόντεψε να τον στείλει στον άλλο κόσμο δεν ήταν αρκετό για να «σβήσει» την αγάπη που έτρεφε για εκείνη.

Ο ίδιος είπε στον δικαστή ότι έχει αναρρώσει πλήρως από τα τραύματά του και πως έχει συγχωρήσει τη γυναίκα του. «Το διάστημα που την επισκεπτόμουν στη φυλακή μετά τη σύλληψη αρχίσαμε να συζητάμε τα προβλήματά μας και πιστεύω ότι έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο. Η γυναίκα μου με εμπιστεύεται απόλυτα πλέον. Είμαι σίγουρος ότι έχει μετανιώσει ειλικρινά για αυτό που έκανε και έχει κατανοήσει ότι επρόκειτο για τεράστιο λάθος».

Όπως επισήμανε, δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στη συζυγική εστία για να συνεχίσουν την κοινή τους ζωή, ενώ εξέφρασε αισιοδοξία ότι το μέλλον τους δεν τους επιφυλάσσει παρόμοια περιστατικά.

Τα επιχειρήματά του μάλιστα φαίνεται πως έπεισαν τον δικαστή, ο οποίος αποφάσισε να προβεί σε άρση των ασφαλιστικών μέτρων, επιτρέποντας στα «πιτσουνάκια» να τα ξαναβρούν και επίσημα.