​Το «λάθος» να παραπονεθεί για την σούπα της έκανε μια άτυχη γυναίκα, δίχως να φαντάζεται ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της αυτό που ακολουθούσε.

Όπως θα δείτε και στο video που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του εστιατορίου, η πελάτισσα που γευμάτιζε εκεί με την μητέρα της, τον μόλις 7 μηνών γιο της και άλλους συγγενείς, ζήτησε από τον 17χρονο σερβιτόρο να ξαναγεμίσει τη σούπα της.

Εκείνος αρνήθηκε να το κάνει, με αποτέλεσμα οι δυο τους να λογομαχήσουν.

vlcsnap-2016-11-04-22h37m23s236.png
Αν και ο νεαρός αποχώρησε δείχνοντας πως το επεισόδιο είχε λήξει, λίγο μετά επέστρεψε μαινόμενος, κρατώντας μια λεκάνη με βραστό νερό, με την οποί�� περιέλουσε την άτυχη πελάτισσα που το επώνυμο της είναι Λιν.

Αλλά δεν έμεινε εκεί, καθώς στη συνέχεια άρχισε να την γρονθοκοπεί, «μαυρίζοντας» την στο ξύλο και κλωτσώντας την όσο ήταν πεσμένη στο πάτωμα.

vlcsnap-2016-11-04-22h37m27s27.png

Αποτέλεσμα; Η γυναίκα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα και τραύματα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τον Αύγουστο της περασμένης χρονιάς στο Γουενζού της ανατολικής Κίνας. Ο 17χρονος σερβιτόρος συνελήφθη αμέσως και καταδικάστ��κε σε φυλάκιση 22 μηνών.

Ωστόσο η τραυματισμένη ψυχικά και σωματικά γυναίκα αντιμετωπίζει ακόμη προβλήματα στην υγεία της από το περιστατικό.

thima.jpg

Αναγνωρίζοντας αυτό το γεγονός, ένα τοπικό δικαστήριο της επιδίκασε αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ, την οποία θα υποχρεωθεί να πληρώσει το εστιατόριο που προσέλαβε τον ψυχικά ασταθή νεαρό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.