​Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι ένας άνδρας συνελήφθη στη Νιγηρία κατηγορούμενος πως πήρε κάποιο φυτικό φίλτρο για να ενισχύσει το πέος του πριν κάνει σεξ με μια γυναίκα η οποία στη συνέχεια πέθανε από αιμορραγία.

Ο 50χρονος Fatai Busari κατηγορείται για το θάνατο της 48χρονης ερωμένης του Sadiat Adejuwon στις 10 Οκτωβρίου στην πόλη Ibadan, στα νοτιοδυτικά.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, ο 50χρονος πήρε κάποιο φυτικό αφροδισιακό για να μεγεθύνει τον ανδρισμό του πριν την έντονη σεξουαλική συνεύρεση με την 48χρονη σύντροφό του στο σπίτι του.

Κάποια στιγμή εκείνη άρχισε να αιμορραγεί και τελικά άφησε την τελευταία της πνοή. Όπως γράφει η Daily Mail επικαλούμενη νιγηριανά μέσα ενημέρωσης, εάν κριθεί ένοχος ο άνδρας μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος ακόμα και με τη θανατική ποινή.

«Δούλευαν μαζί στην καθαριότητα και είχαν σχέση. Τη μοιραία μέρα ο Busari ήπιε κάποιο αφροδισιακό για να ενισχύσει τις επιδόσεις του πριν προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή μαζί της», ανέφερε ο εισαγγελέας. «Αργότερα, όταν είδε το αίμα, συνειδητοποίησε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Η γυναίκα πέθανε επί τόπου».

Ο Busari κρατείται και θα οδηγηθεί στο δικαστήριο στις 30 Νοεμβρίου.

Πηγή: Mirror