Όταν η Τζένιφερ πρότεινε στον 85χρονο παππού της να είναι αυτός που θα έριχνε τα λουλούδια στον διάδρομο μέχρι τον βωμό όπου θα την περίμενε ο αγαπημένος της για να ανταλλάξουν αιώνιους όρκους αγάπης, δεν φανταζόταν τι θα επακολουθούσε.

Η Τζένιφερ επιλέγοντας τον παππού της Στάνλεϊ ως το «αγόρι των λουλουδιών», ήθελε να δείξει το ιδιαίτερο δέσιμο που είχαν μεταξύ τους σε αυτή την τόσο μεγάλη στιγμή της.

flower-grandpa-.jpg

flower-grandpa.jpg

"Έχουμε πολύ στενή σχέση", λέει η 29χρονη Τζένιφερ στο ABC.

"Κάθε Κυριακή κάναμε βόλτα μαζί στο πάρκο συζητώντας. Μια Κυριακή εκεί που κάναμε βόλτα του είπα «θα είχε πολύ πλάκα αν γινόσουν το κορίτσι με τα λουλούδια στον γάμο μου». Το ��εκινήσαμε ως πλάκα αλλά τελικά έμεινε", συμπληρώνει.

Η γιαγιά της Τζένιφερ ήταν αρνητική στο όλο εγχείρημα καθώς φοβόταν ότι οι καλεσμένοι θα κοροϊδεύουν τον άνδρα της.

Όμως ο 85χρονος ήταν ενθουσιασμένο�� που θα είχε έναν τόσο σημαντικό ρόλο στο γάμο της πολυαγαπημένης του εγγονής.

Μάλιστα έκανε καθημερινή εξάσκηση, ώστε να είναι πλήρως προετοιμασμένος.

Την 1η Οκτωβρίου έγινε ο γάμος της Τζένιφερ και του Όστιν.

Ο παππούς έκανε την είσοδο του στον διάδρομο και τότε βλέποντας τους καλεσμένους να τον κοιτάνε ξέχασε όλη του την προετοιμασία. Αντί λοιπόν να ρίχνει τα ροδοπέταλα στον διάδρομο άρχισε να... ραίνει τους καλεσμένους προκαλώντας τρανταχτά γέλια και ενθουσιασμό.

Όλοι τον λάτρεψαν λέει η Τζένιφερ και προσθέτει. Αμέσως μετά την τελετή ερχόντουσαν όλοι και μου έλεγαν «Ο παππούς σου έκλεψε τις εντυπώσεις».