Μια κοπέλα στο Ντέιτον του Οχάιο στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο, ενώ προσπαθούσε αμέριμνη να περάσει το δρόμο. Ο οδηγός δεν σταμάτησε αμέσως, αλλά συνέχισε την πορεία του… Δύο διαφορετικές κάμερες που κατέγραψαν το περιστατικό έδειξαν ότι η κοπέλα έπεσε πάνω στο παρμπρίζ του λεωφορείου και εκσφενδονίστηκε στον αέρα. Εκείνο που την έσωσε ήταν ότι δεν έπεσε κάτω από τις ρόδες του λεωφορείου. Η 17χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου αναρρώνει.

Τον σκότωσε μια… γέφυρα!

Όσο τυχερή ήταν η κοπέλα στο Οχάιο, άλλο τόσο άτυχος ήταν ένας 68χρονος Ιταλός. Την ώρα που περνούσε κάτω από μια γέφυρα στο Λέτσο βόρε��α της Ιταλίας εκείνη κατέρρευσε, σκοτώνοντας τον άτυχο οδηγό που βρέθηκε στο λάθος σημείο, την λάθος στιγμή. Τη στιγμή της κατάρρευσης κατέγραψε κάμερα άλλου αυτοκινήτου. Το θύμα, ο 68χρονος Κλαούντιο Μπερντίνι θα μπορούσε να είχε σωθεί αν οι γραφειοκράτες είχαν ανταποκριθεί στις εκκλήσεις να κλείσουν τη γέφυρα.

Φεστιβάλ αετών στο Κέιπ Τάουν

Φεστιβάλ αετών κάθε μορφής και σχήματος έγινε στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής για καλό σκοπό. Αετός-δράκος, αετός-ψάρι, αετός καλαμάρι ήταν μερικές από τις πιο πρωτότυπες δημιουργίες. Οι λάτρεις των χαρταετών που πήραν μέρος στο φεστιβάλ ήρθαν από κάθε γωνιά του πλανήτη. Το Κέιπ Τάουν είναι από τις ιδανικότερες περιοχές για πέταγμα αετού, λόγω των ανέμων που πνέουν στην πόλη.

ΒΙΝΤΕΟ STAR