​Είναι απίστευτο το τι μπορεί να κάνει ένας άντρας για να εντυπωσιάσει τις… γυναίκες! Ένας νεαρός από την Κίνα… μπήκε στο κλουβί μιας αρκούδας Πάντα που κοιμόταν για να το… «παίξει» ατρόμητος στις γυναίκες που ήταν μαζί του στον ζωολογικό κήπο.

Και φυσικά δεν είχε το πολυπόθητο αποτέλεσμα που περίμενε, καθώς το ζώο ξύπνησε και του επιτέθηκε… Το περιστατικό, το οποίο κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, συνέβη στο ζωολογικό κήπο Nanchang, στην ανατολική επαρχία Jiangxi της χώρας και το Πάντα ονομάζεται Meiling.

Όπως βλέπετε, ο νεαρός πλησιάζει το ζώο την ώρα που αυτό κοιμάται, αλλά ξαφνικά εκείνο ξυπνάει, αμέσως ορμάει προς το μέρος του και τον αρπάζει από το πόδι.

Λίγο αργότερα, η αρκούδα ρίχνει τον «εισβολέα» στο έδαφος και η κατάσταση γίνεται ανησυχητική και επικίνδυνη. Ο άντρας αγωνίζεται να ξεφύγει από το ζώο σε μία άνιση μάχη.

Τελικά, τα καταφέρνει και διαφεύγει ελαφρά τραυματισμένος. Ο αναπληρωτής επικεφαλής της διαχείρισης του ζωολογικού κήπου δήλωσε πως γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό του και πως το ιατρικό προσωπικό εξέτασε το ζώο και είναι καλά.