​Σοκ έχει προκαλέσει στη βρετανική πρωτεύουσα η απίστευτη υπόθεση που έφερε στο φως ο «Guardian», αποκαλύπτοντας πως ένα 11χρονο κορίτσι έπεσε μέρα μεσημέρι θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τρία αγόρια, κάτω των 10 ετών!

Όπως αναφέρει ο «Guardian», η νεαρή κοπέλα διέσχιζε το νεκροταφείο Teddington (την ώρα που γινόταν μια κηδεία) παρέα με μια φίλη της, ώστε να κόψει δρόμο για το σπίτι της.

Ξαφνικά, τις πλησίασαν τρία λευκά αγόρια με μπλε κοστούμια και λευκά πουκάμισα, των οποίων οι απειλητικές διαθέσεις φάνηκαν εξαρχής.

Η φίλη της 11χρονης το έβαλε αμέσως στα πόδια, με αποτέλεσμα η έφηβη να μείνει μόνη της, και τα τρία αγόρια να βρουν την ευκαιρία ώστε να αρχίσουν να την φιλούν και να την χαϊδεύουν σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Το κορίτσι έσωσε ένας άνδρας που εκείνη την ώρα περνούσε με το ποδήλατό του από το σημείο. Μόλις συνειδητοποίησε τι συμβαίνει, άρχισε να φωνάζει, και έτσι τα τρία αγόρια το έβαλαν στα πόδια.

«Το θύμα ταράχτηκε πολύ από την επίθεση, που έλαβε μάλιστα χώρα μέρα μεσημέρι. Καλούμε οποιονδήποτε ήταν στο κοιμητήριο Teddington την ώρα του περιστατικού να καλέσει στο τοπικό του αστυνομικό τμήμα για να μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε τα αγόρια το συντομότερο δυνατόν», ανακοίνωσε εκπρόσωπος των βρετανικών αρχών μερικά 24ωρα μετά την επίθεση, της οποίας οι ανήλικοι δράστες παραμένουν άγνωστοι.

Να σημειώσουμε ότι δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα ούτε ο άνδρας με το ποδήλατο που επενέβη ώστε να σταματήσει η επίθεση, του οποίου η μαρτυρία κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική.