Ποιος να το έλεγε στην Britany Perille Yobe ότι ένα video που θα ανέβαζε στο Instagram απεικονίζοντας την να κάνει γυμναστική στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης, θα αποτελούσε προϊόν λογοκρισίας από το Instagram;

Η νεαρή γυμνάστρια που μετρούσε 922.000 followers στο Instagram, έμεινε άναυδη όταν συνειδητοποίησε πως το Instagram τις μπλόκαρε τον λογαριασμό στον οποίο στήριζε μεγάλο μέρος των εισοδημάτων της.

Αιτία, το τελευταίο tutorial που δημοσίευσε, και στο οποίο απεικονίζεται να γυμνάζεται εντατικά με φουσκωμένη κοιλιά, κάνοντας βαράκια.

brittany-perille-1477330847.gif
Αν και αρχικά ανησυχούσε για την αποδοχή του κόσμου (ο οποίος την είχε συνηθίσει –πριν μείνει έγκυος- να δείχνει ασκήσεις έχοντας εκπληκτικό six pack), η Britany εντυπωσιάστηκε από την ανταπόκριση, καθώς οι followers της όχι μόνο χάρηκαν με την νέα της εικόνα, αλλά έσπευσαν και να την υπερασπιστούν απέναντι στις επιθέσεις των haters.

Ωστόσο η γυμνάστρια υπολόγισε χωρίς την λογοκρισία του Instagram, το οποίο της έστειλε ένα κείμενο, στο οποίο της εξηγούσε για ποιο λόγο έκλεισε τον λογαριασμό της:

1083543_image2-jpg-1477331082.jpg
«Γνωρίζουμε πως υπάρχουν φορές που οι άνθρωποι μπορεί να θέλουν να κοινοποιήσουν γυμνές φωτογραφίες που είναι καλλιτεχνικές ή δημιουργικές στη φύση, αλλά για μια πληθώρα λόγων, δεν επιτρέπουμε γυμνό στο Instagram. Αυτό περιλαμβάνει φωτογραφίες, βίντεο υλικό ψηφιακά επεξεργασμένο που δείχνουν σεξουαλική συνεύρεση, γεννη��ικά όργανα και κοντινά από ολόγυμνα οπίσθια. Επίσης φορά και μερικές φωτογραφίες από γυναικείες θηλές».

1083544_Capture_13.jpg
«Το μόνο που έκανα στο βίντεο ήταν να γυμνάζομαι όπως ακριβώς και σε όλα τα προηγούμενα που δημοσιοποιώ εδώ και χρόνια», δήλωσε μετά από αυτό η Brittany, η οποία σε όλες τις φώτο και τα video φορά κολάν και γενικά αθλητικά ρούχα και δεν είναι σε καμία τα οπίσθιά της γυμνά.

Η ίδια κατηγορεί το Instagram για διάκριση απέναντί της επειδή είναι έγκυος. «Δεν υπήρχε τίποτα ασυνήθιστο στο τελευταίο βίντεο εκτός από την κοιλιά μου» κατέληξε, τονίζοντας πως μετά από αυτή την εξέλιξη η επισκεψιμότητα στο σάιτ της έχει μειωθεί κατακόρυφα και οι πωλήσεις έχουν πάρει την κάτω βόλτα.

gym1.jpg
«Είμαι βέβαιη πως είμαι η μοναδική γυναίκα που την 'έκλεισαν' επειδή δημοσίευε φωτογραφίες και βίντεο ενός παιδιού να μεγαλώνει μέσα στην κοιλιά της» λέει η ίδια, που μέχρι να δει τι θα γίνει τελικά περιορίζεται στο να αναδημοσιεύει υλικό από τον παλιό της λογαριασμό σε έναν καινούργιο.