​Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες αλλά και οι ροζ αποκαλύψεις για τον Ντόναλντ Τράμπ.

Λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ που θα κρίνουν αν ο Τράμπ ή η Χίλαρι θα πάρει το τιμόνι του Λευκού Οίκου, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών βρίσκεται αντιμέτωπος και με νέο σκάνδαλο.

Μετά τις κατηγορίες γυναικών που βγήκαν και δήλωσαν δημόσια ότι έπεσαν θύμα βιασμού από τον αμερικανό δισεκατομμυριούχο, αλλά και εκείνων που έκαναν λόγο για ανάρμοστα αγγίγματα, φιλιά χωρίς την συγκατάθεση τους και πρόστυχα σχόλια, δυο άνδρες με δηλώσεις τους στην«Daily Beast», έρχονται να χώσουν ακόμα πιο βαθιά στον λάκο τον Τράμπ.

spl1348249_004.jpg
Οι δυο άντρες υποστηρίζουν πως ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών οργάνωνε άγρια πάρτι με 15χρονα κορίτσια σε σουίτες του Plaza Hotel, όταν και ήταν στην ιδιοκτησία του μεταξύ του 1988-1995.

Αν και πολλοί έκαναν χρήση ναρκωτικών και έπιναν, ο Τραμπ «έκανε σεξ σαν τρελός», δηλώνει φωτογράφος μόδας με έδρα τη Νέα Υόρκη που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.

spl1343250_001.jpg
Ο Τραμπ πήγαινε «από δωμάτιο σε δωμάτιο όπου υπήρχαν άνδρες με νεαρές κοπέλες, πολύ σεξ, πολλή κοκαΐνη, λικέρ αλλά όχι τσιγάρα, με τον επιχειρηματία να μην το εγκρίνει», πρόσθεσε.

«Ηταν μέσα έξω, περπατώντας με δύο κορίτσια. Τον έβλεπα. Εκανε σεξ σαν τρελός», ισχυρίζεται ο φωτογράφος.

spl1362710_001.jpg
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Άντι Λουτσέσι, ο οποίος τότε βοηθούσε στην διοργάνωση των πάρτι, τονίζoντας πως πολλά ανήλικα κορίτσια βρίσκονταν εκεί.

«Πολλά κορίτσια 14 ετών που έμοιαζαν με 24. Ποτέ δεν ρωτούσα πόσο χρονών είναι, απλά συμμετείχα», λέει ο Αντι, υπογραμμίζοντας και αυτός πως ο Τραμπ δεν πήρε ποτέ ναρκωτικά και έκανε μόνο πολύ σεξ.

spl1363549_005.jpg
Ο φωτογράφος, παράλληλα, δήλωσε πως τα νέα μοντέλα, που καλούσε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος, ήθελαν να κάνουν καριέρα γι' αυτό και βρίσκονταν δίπλα στους ισχυρούς και πλούσιους φίλους του.

spl1373150_001.jpg
«Υπήρχαν πάντα δράματα, επειδή οι άνδρες έταζαν χρήματα και ναρκωτικά σε αυτές για να τις δελεάσουν», τονίζει.
spl1373613_001.jpg