​Δεν έχουν τέλος οι ανατροπές στην υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Μπεν Νίνταμ, καθώς ενώ όλα τα στοιχεία συνηγορούσαν ότι το παιδί κατά πάσα πιθανότητα είναι νεκρό μετά και από την ανεύρεση ενός παιχνιδιού στο σημείο των ερευνών, τελικά αυτό μπορεί και να μην ισχύει.

Η αδελφή του Μπεν, Λεϊάνα, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης, δήλωσε ότι η οικογένειά της είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να ψάχνει τον Μπεν και ότι ακόμα ελπίζουν ότι είναι κάπου εκεί έξω.

aytokin.jpg

Μάλιστα αναφερόμενη στο κίτρινο αυτοκινητάκι που βρέθηκε στο σημείο των ερευνών και φέρεται να ανήκει στον αδελφό της, η ίδια είπε ότι δεν της θυμίζει απολύτως τίποτα και μπορεί να μην είναι του Μπεν.

«Έχω ακόμα ελπίδα πως ο Μπεν είναι εκεί έξω. Έδειξαν το αυτοκινητάκι στη μητέρα μου και στους παππούδες μου. Είναι λογικό να καταρρεύσει η μητέρα μου. Θυμούνται αόριστα ένα αυτοκινητάκι, αλλά η νταντά μου είναι μόνο κατά 90% σίγουρη ότι είναι παρόμοιο με αυτό που είχε ο Μπεν. Μέσα σε τρεις εβδομάδες των ερευνών, η αστυνομία βρήκε δεκάδες παιχνίδια. Αυτή η αγροικία αποτελούσε σπίτι για πολλούς ανθρώπους στο πέρασμα του χρόνου», είπε.

Με δάκρυα στα μάτια η Λεϊάνα είπε πως η οικογένειά της πέρασε εφιαλτικές στιγμές και ότι η ίδια δεν είναι καθόλου ικανοποιημένη που μέχρι τώρα οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να βρουν α��τές αποδείξεις ότι ο Μπεν είναι νεκρός.

aytokin2.jpg
«Μετά τις νέες έρευνες, είμαι πιο αποφασισμένη να βρω τι συνέβη εκείνη την ημέρα. Είμαι σχεδόν θυμωμένη που δεν βρήκαν τίποτα, γιατί μας είχαν πει να προετοιμαστούμε για το χειρότερο και πιστεύαμε ότι θα τον έβρισκαν, θα τον έφερναν πίσω στην πατρίδα και θα μπορούσαμε να θρηνήσουμε. Θα κατέληγε κάπου αυτή η ιστορία και θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε τις ζωές μας», είπε.

Όσο για το σενάριο ότι ο αδελφός της θάφτηκε από μπάζα κατά τη διάρκεια εργασιών στο χωράφι, η Λεϊάνα λέει ότι είναι μια εκδοχή που δεν πρόκειται να την πιστέψει χωρίς αποδείξεις.

leighanna-and-kerry-needham.jpg

«Βασίζεται στην αμφίβολη θεωρία των πιθανοτήτων. Αυτό θεωρούν ότι μπορεί να συνέβη στον Μπεν, αλλά χωρίς αποδείξεις, χωρίς να έχουν βρει κάτι από τον Μπεν. Συνεπώς, πάντα θα ελπίζω ότι είναι κάπου εκεί έξω», είπε και κατέληξε:

«Δεν τον συνάντησα ποτέ, αλλά νιώθω πως έχω έναν ισχυρό δεσμό μαζί του -στο κάτω-κάτω, είναι αίμα μου. Αν εγώ είχα χαθεί ή είχα εξαφανιστεί, δεν θα ήθελα ο οποιοσδήποτε να σταματήσει να ψάχνει για μένα. Παλέψαμε 25 χρόνια -δεν σκοπεύω να σταματήσω τώρα».

Διαβάστε επίσης:

Ένα κίτρινο αυτοκινητάκι δείχνει το ΘΑΝΑΤΟ του μικρού Μπεν