​Ένα από τα πιο βάναυσα και διεστραμμένα εγκλήματα έλαβε χώρα στην Αργεντινή, όπου ένα 16χρονο κορίτσι βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια εμπόρων ναρκωτικών.

Η ��νήλικη απήχθη από την συμμορία ενώ έφευγε από το σχολείο της, και αυτό που ακολούθησε δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους.

nintchdbpict000274711368.jpg
Οι δράστες νάρκωσαν την 16χρονη Lucia Perez (χορηγώντας της κοκαΐνη και κάνναβη) και στη συνέχεια την βίασαν άγρια και την παλούκωσαν!

Στη συνέχεια, την μετέφεραν σε κλινική αποτοξίνωσης. Το προσωπικό της κλινικής ξεκίνησε αμέσως θεραπεία, πιστεύοντας ότι είχε πάρει υπερβολική δόση κοκαΐνης. Γρήγορα όμως ανακάλυψαν τι είχε συμβεί όταν την εξέτασαν εξονυχιστικά, καθώς οι απαγωγείς της είχαν αλλάξει ρούχα και την είχαν πλύνει σε μια προσπάθεια να κρύψουν τα τραύματά της πριν την αφήσουν στην κλινική.

nintchdbpict000274711408.jpg
«Ο θάνατός της οφείλεται στο παλούκωμα. Υπέστη βάναυση, απάνθρωπη σεξουαλική κακοποίηση» ανέφερε η εισαγγελέας Maria Isabel Sanchez.

Μετά το σοκαριστικό περιστατικό, οι αρχές συνέλαβαν τον 23χρονο Matias Gabriel Farias και τον 41χρονο Juan Pablo Offidani, ταυτοποιώντας το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για να τη μεταφέρουν στην κλινική. Στο αυτοκίνητο βρήκαν ναρκωτικά, χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, ερωτικά παιχνίδια και πυρομαχικά.

nintchdbpict000274711441.jpg
Ο πατέρας της 16χρονης Guillermo Perez μετά την φρικτή δολοφονία του παιδιού του, ζήτησε να τιμωρηθούν με ισόβια οι δράστες:

«Θέλουμε ισόβια και όχι μόνο 10 με 15 χρόνια στη φυλακή και μετά να κυκλοφορούν ελεύθεροι για να κάνουν τα ίδια. Η κόρη μου ναρκώθηκε, βιάστηκε και παλουκώθηκε. Ποιος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο;».

nintchdbpict000274711433.jpg