Την σιωπή του έλυσε για πρώτη φορά ο 16χρονος, για τα μάτια του οποίου τρεις 16χρονες έδειραν άγρια μια συνομήλικη συμμαθήτρια τους, στη αυλή του σχολείου τους (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ), με την πρωταγωνίστρια του καυγά να ρωτά: «Γιατί του έστειλες μήνυμα θκιάολε;»

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το περιστατικό προκάλεσε κατακραυγή, καθώς οι εικόνες από τον ξυλοδαρμό της 16χρονης είναι σοκαριστικές.

colla_607_407_577_324.jpg
Το ερασιτεχνικό video που κυκλοφόρησε στο You Tube από την ημέρα εκείνη, αποτυπώνει την αγριότητα της επίθεσης, με τις τρεις 16χρονες να χτυπούν με γροθιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι την συμμαθήτρια τους, μπροστά στα μάτια άλλων μαθητριών (*Σημειώνεται πως λίγη ώρα αργότερα, το θύμα της επίθεσης ξυλοφορτώθηκε άγρια και πάλι, έξω από το σχολείο σε στάση λεωφορείου).

κυπ1.jpg
Μετά τις τεράστιες διαστάσεις που πήρε το θέμα (καθώς οι τρεις 16χρονες συνελήφθησαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες, ενώ το Υπουργείο Π��ιδείας έχει διατάξει πλήρη έρευνα για το περιστατικό και επιβολή παραδειγματικής τιμωρίας), ο 16χρονος -«πέτρα του σκανδάλου» μέσω Facebook έδωσε τις δικές του απαντήσεις:

κυπ2.jpg
«Ακούστε όλοι σας που με κατηγοράτε χωρίς λόγο. Δεν ξέρω τίποτα για την κουβέντα που έγινε. Δεν ήμουν εκεί. Σήμερα ρα έμαθα. Την χώρισα πριν έναν μήνα. Οκ. Πληζ, μην με κατηγοράτε. Και ούτε να με κάνετε share και ξέρω γω τρέλες. Πληζ!!»

ΤΙ ΛΕΕΙ Η 16ΧΡΟΝΗ-ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΒΑΝΑΥΣΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ:

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, το 16χρονο κορίτσι δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες με μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες:
13.jpg
12.jpg
14.jpg