«Γατάκι» μοιάζει ο Γκουσγκούνης μπροστά στον Τραμπ! Μπορεί ο πρώτος να έγραψε ιστορία με την ερμηνεία του σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου, ωστόσο ο δεύτερος έδινε, όπως φαίνεται, ρεσιτάλ στο θέμα «γυναίκα+sex» στην πραγματική ζωή!

Οι καταγγελίες για το άτακτο παρελθόν του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ δίνουν και παίρνουν! Όλα ξεκίνησαν με το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η Washington Post, στο οποίο ο Τραμπ ακούγεται να κάνει σεξιστικά σχόλια για τις γυναίκες.

«Προσπάθησα να την π@δήξω. Ήταν παντρεμένη. Την προσέγγισα την πουτ@ν@ αλλά δεν μπορούσα να τα καταφέρω… Απλά αρχίζω να τις φιλάω. Και όταν είσαι σταρ σε αφήνουν να το κάνεις. Τις πιάνεις από το μ@ν@. Μπορείς να κάνεις ό,τι θες», ακουγόταν να λέει ο Τραμπ.

Αυτή τη φορά οι New York Times φέρνουν στο φως τις μαρτυρίες δύο γυναικών που κατηγορούν τον Τραμπ ότι τις άγγιξε άσεμνα, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος είχε ισχυριστεί στο δεύτερο debate με την Κλίντον, ότι ποτέ δεν φίλησε γυναίκα χωρίς την θέληση της!

Πρόκειται για την Τζέσικα Λιντς και την Ρέιτσελ Κρουκς με το ένα περιστατικό να συνέβη το 2005 και το δεύτερο πριν από 30 χρόνια. Σύμφωνα με τις δύο γυναίκες ο Τραμπ εί��ε τις χούφτωσε, είτε τις φίλησε χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

τζεσικα.jpg
Ρέιτσελ Κρουκς

Παράλληλα, σε άλλα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου άλλες τρεις γυναίκες καταγγέλλουν ότι τους επιτέθηκε ο Τραμπ.

Η 36χρονη σήμερα Μίντι Μακτζιλιβρέι ήταν 23 ετών, όταν ο Τραμπ, όπως λέει την άρπαξε από πίσω. Η νεαρή κοπέλα ήταν βοηθός φωτογράφου σε ένα συνέδριο που γινόταν σε κάποιο κτίριο του Τραμπ.

μιντι.jpg
Μίντι Μακτζιλιβρέι

Η τέταρτη γυναίκα είναι η Νατάσα Στόγιονοφ, η οποία το 2005 δούλευε για το περιοδικό People. «Θυμάμαι ότι είχα πάει με τον Τραμπ και την έγκυο τότε Μελάνια να καλύψω για το περιοδικό ένα θέμα. Τότε ο Τραμπ προθυμοποιήθηκε να μου δείξει τη μανσιόν. Πραγματικά οι χώροι ήταν πολύ ωραίοι. Ξαφνικά μπήκαμε σε ένα μεγάλο δωμάτι��. Ο Τραμπ έκλεισε την πόρτα και με στρίμωξε. Άρχισε να με φιλάει στο λαιμό. Έπαθα σοκ. Ευτυχώς μετά από ένα λεπτό χτύπησε η πόρτα», δήλωσε.

νατασαw.jpg
Νατάσα Στόγιονοφ

Η πέμπτη γυναίκα που ισχυρίζεται ότι της την έπεσε ο Τραμπ είναι η Κασσάντρα Σερλς, πρώην Miss USA. Η ίδια λέει ότι την άρπαξε και προσπάθησε να την αποπλανήσει.

μισ.jpg
Κασσάντρα Σερλς

Εκπρόσωποι του Τραμπ, σχολιάζοντας τις παραπάνω καταγγελίες, υποστήριξαν ότι τίποτα από όσα καταγγέλλουν οι δύο γυναίκες δεν συνέβη, προσθέτοντας ότι πρόκειται για καταγγελίες με... πολιτικά κίνητρα.

«Αυτή η άσχημη ιστορία δυστυχώς έρχεται να "κουμπώσει" με όλα όσα ξέρουμε για τον τρόπο με τον οποίο ο Τραμπ αντιμετωπίζει τις γυναίκες. Αυτά τα δημοσιεύματα δείχνουν ότι είπε ψέματα στο ντιμπέιτ», σχολίασε εκπρόσωπος της Χίλαρι Κλίντον.

Την ίδια ώρα, το CBS έφερε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από χριστουγεννιάτικο σόου του 1992 στο οποίο ο Τραμπ, σε ηλικία τότε 46 ετών, εμφανίζεται να κάνει σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου σε κορίτσι 10 ετών!!!