​Έχεις παχύνει αλλά έχεις αδυναμία στο φαγητό; Θες να αδυνατήσεις αλλά δεν ζεις χωρίς πατάτες τηγανητές ή junk food; Σου έχουμε την λύση… δηλαδή όχι εμείς αλλά η Πολίν Πότερ!

Η γυναίκα από τις ΗΠΑ ζυγίζει 317 κιλά και λόγω του βάρους της, δεν μπορεί να περπατήσει και γι' αυτό κινείται με ένα αμαξίδιο. Και αν τα κιλά της είναι εμπόδιο για την μετακίνηση της, φαίνεται πως δεν την δυσκολεύουν στο να κάνει σεξ ολημερίς και ολονυχτίς.

World-s-fattest-woman-Pauline-Potter-sex-diet-552799.jpg
Και μάλιστα… εξασκεί το άθλημα με σκοπό να χάσει κιλά. Όπως η ίδια αποκάλυψε στην dailystar, έχει προσπαθήσει να χάσει βάρος, κάνοντας ασκήσεις σε πισίνα, αλλά δεν τα έχει καταφ��ρει.

Μια συνάντηση με τον πρώην άνδρα της που κατέληξε σε σεξ, όμως, την έκανε να χάσει λίπος και έτσι βρήκε τη λύση στο πρόβλημα των κιλών της.

World-s-fattest-woman-Pauline-Potter-sex-diet-671550.jpg
Ζήτησε από τον πρώην να κάνουν 7 φορές την ημέρα σεξ, για να χάσει κιλά. Και έπιασε, όπως υποστηρίζει. Από τη στιγμή, λοιπόν, που άρχισε να εφαρμόζει τα ερωτικά κόλπα που ξέρει έχει χάσει 44 κιλά.

Η ίδια λέει ότι θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι να χάσει αρκετά κιλά και να μπορεί να πηγαίνει για ποδήλατο με τον γιο της.