Πολλές περίεργες ειδήσεις έκαναν και σήμερα τον γύρο του κόσμου!

Γιαγιά παίζει με την μπάλα σαν τον Μέσι

Τρίπλες με τη μπάλα του ποδοσφαίρου κάνει μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Τουρκία, στη στάση του τραμ και ξετρελαίνει τον κόσμο που περιμένει μαζί της. Η γυναίκα δανείστηκε την μπάλα μιας παρέας εφήβων και τους έβαλε τα γυαλιά με τις δεξιότητες της! Ο κόσμος την καταχειροκρότησε αν και μερικοί υποψιάστηκαν ότι κάτω από τα ρούχα της, κρυβόταν γνωστός τούρκος ποδοσφαιριστής.

Ο Μπάτμαν καθαρίζει τζάμια για καλό σκοπό στην Βραζιλία

Οι μικροί ασθενείς παιδιατρικού νοσοκομείου στο Σάο Πάολο ενθουσιάστηκαν όταν είδαν να καθαρίζουν τα παράθυρα οι αγαπημένοι τους σουπερ ήρωες, o Φλας και ο Μπάτμαν. Ημέρα του παιδιού ήταν στη Βραζιλία σήμερα Τετάρτη και δυο καθαριστές παραθύρων χάρισαν ολόψυχα χαμόγελα.
Κοάλα παίζει με μια πεταλούδα και γίνεται viral

Ο Γουίλοου, το κοάλα από τη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας έχει γίνει viral. Το παιχνίδι του με μια πεταλούδα έχει ενθουσιάσει χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου. Ο Γουίλοου μετά από μια ��ποτυχημένη προσπάθεια να διώξει την πεταλούδα, εγκαταλείπει και απολαμβάνει, όπως θα δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ, τη νέα του συντρόφια.

Πωλείται το δαχτυλίδι με το μπλε διαμάντι

Ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι στολισμένο με ένα γαλάζιο διαμάντι sky blue των 8,01 καρατίων θα δημοπρατηθεί από τον οίκο Σόθμπις στη Γενεύη και αναμένεται να χτυπήσει το αστρονομικό ποσό των 15 έως 25 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο πολύτιμος λίθος, ο οποίος έχει το πιο έντονο μπλε χρώμα, θα εκτίθεται στο Λονδίνο ως τη Δευτέρα.