​Τέλος δεν έχει ο εφιάλτης του ISIS, καθώς το ισλαμικό κράτος μέσα στην παράνοια του, έδωσε εντολή σε ανήλικους και νεαρούς τζιχαντιστές να ανατινάσσονται στις χώρες που ζούνε!

Όπως αποκαλύπτει η φλαμανδόφωνη εφημερίδα Het Nieuwsblad, το ισλαμικό κράτος δεν καλεί πλέον τους νέους να μεταβούν στη Συρία για να στρατολογηθούν και να εκπαιδευτούν ώστε να γίνουν τζιχαντιστές αλλά τους ζητάει να παραμείνουν στις πατρίδες τους και να εξαπολύσουν εκεί τις βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας.

1924_0.jpg
Η στρατολόγηση ανηλίκων τζιχαντιστών, που είναι και εκείνοι που επηρεάζονται πιο εύκολα, γίνεται κυρίως μέσω των social media και μάλιστα μέσω της εφαρμογής «Telegram».

Αφού τους ��άνουν πλύση εγκεφάλου, στη συνέχεια τους ετοιμάζουν να επιτεθούν.

kidsbombers.jpg

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΑΡΧΕΣ:

Μετά την παραπάνω εντολή, η είδηση έχει αναστατώσει τις ευρωπαϊκές Αρχές διότι οι ανήλικοι μπορούν να ριζοσπαστικοποιηθούν τόσο που να κάνουν τις πιο αιματηρές επιθέσεις ενώ ακόμα και αν συλληφθούν είναι πιο δύσκολο να τους επιβληθούν ποινές.

mpwyzGj.jpg
«Σπείρετε τον θάνατο και την καταστροφή εκεί που είστε», είναι η εντολή που δίνεται στους ανήλικους και αφορά παιδιά κυρίως ηλικίας 16 και 17 ετών.

isis-child-soldiers-630x400.jpg
Οι επόμενοι στόχοι των τζιχαντιστών, σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες είναι νοσοκομεία, σχολεία και τουριστικά θέρετρα σε Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία.