​Ένας πρώην πάστορας κατηγορείται ότι ικανοποίησε τις αρρωστημένες του ορέξεις στο κορμάκι ενός 8χρονου κοριτσιού, το οποίο βίασε στο Μεξικό.

Μάλιστα ως τιμωρία, διατάχθηκε να αγοράσει δύο καφάσια μπύρες για τον πατέρα του παιδιού.

Το… περίεργο αυτό πρόστιμο επιβλήθηκε στον 55χρονο πρώην πάστορα αφού η οικογένεια του παιδιού κατήγγειλε ότι βίασε το κορίτσι στις 12 Σεπτεμβρίου.

Εξοργισμένοι από την απουσία της Δικαιοσύνης, οι γονείς της 8χρονης πήγαν στο σπίτι του πάστορα και τσακώ��ηκε με τη σύζυγό του, η οποία είχε το θράσος να ισχυριστεί ότι το παιδί παρέσυρε τον σύζυγό της κι εκείνος δεν έφταιγε σε τίποτα.

Όπως αναφέρει το RT, στις 21 Σεπτεμβρίου, εννιά μέρες μετά την επίθεση, η μητέρα του παιδιού άρχισε να ανησυχεί, καθώς η υγεία του συνεχώς χειροτέρευε. Την πήγε στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Οαξάκα κι εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η μικρή έχει πέσει θύμα βιασμού.

Την έστειλαν λοιπόν σε άλλο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις και κατόπιν οι γονείς ζήτησαν τη βοήθεια των αρχών για τη σύλληψη του πάστορα.

Όμως δυστυχώς στην επαρχία Σαντιάγο Κουετζαλάπα, που μένει η οικογένεια, οι διαφορές λύνονται με βάση την παράδοση και τα έθιμα και πολύ σπάνια επεμβαίνει η αστυνομία. Αφού λοιπόν δεν κατάφεραν να βρουν το δίκιο τους με τις αρχές, αποφάσισαν να ζητήσουν αυτή την πρωτότυπη τιμωρία για τον πάστορα.