​Σενάριο βγαλμένο από το πιο διεστραμμένο θρίλερ θυμίζει η οικογενειακή ιστορία φρίκης που συνέβη στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ένας άνδρας έκοψε σε κομμάτια την 85χρονη γιαγιά του, την έβαλε σε δέκα σακούλες σκουπιδιών και την έκρυψε στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας του σπιτιού του.

grandma6n-1-web.jpg
Το ακόμα πιο σοκαριστικό, είναι πως ο εγγονός Christopher Fuhrer, ζούσε με το διαμελισμένο πτώμα της άτυχης Erika Kraus-Breslin για περισσότερο από έξι μήνες!

article-grandma-1006.jpg

ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ:

Η έρευνα της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε μετά από αναφορές γνωστών της, ότι έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί στα... γνωστά τους στέκια, ή να τη δει κάποιος άνθρωπος. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ειδικών της αστυνομίας, η 85χρονη είχε «φύγει» πριν από τουλάχιστον έξι μήνες.

grandma.jpg
Προκειμένου μάλιστα, ο εγγονός-χασάπης να περιορίσει τη μυρωδιά από το νεκρό σώμα της 85χρονης, είχε προμηθευτεί ειδικό μηχάνημα για το φρεσκάρισμα του αέρα στο διαμέρισμα. Προς το παρόν, καθώς δεν έχει αποδειχθεί αν εμπλέκεται με το θάνατό της, ο δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για το ότι δεν ανέφερε το θάνατο της 85χρονης, για τη μετακίνηση και φύλαξη πτώματος δίχως άδεια και για ταφή σε ακατάλληλο σημείο.