​Είναι απίστευτο και δυστυχώς αληθινό αυτό που συνέβη στην Ινδία, όπου μια έφηβη έχασε την ζωή της από την νηστεία που την ανάγκασαν να κάνει οι γονείς της, ώστε να φέρει καλή τύχη στην οικογένεια!

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Χιντεραμπάντ, όπου ένας ντόπιος ιερωμένος είπε στους γονείς της κοπέλας ότι πρέπει ν�� ακολουθήσει νηστεία, προκειμένου να βοηθήσει στην ανάκαμψη της επιχείρησης που διατηρούσε ο πατέρας της.

Αποτέλεσμα; Το έφηβο κορίτσι επί 68 ολόκληρες ημέρες, να ζει μόνο με βραστό νερό!

Μάλιστα, η οικογένειά της γιόρτασε την 68η μέρα, διοργανώνοντας γιορτή στο σπίτι.

Λίγες αργότερα, όμως, η κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπασχε από σοβαρή ανεπάρκεια λόγω της εξαντλητικής νηστείας. Δύο μέρες μετά απεβίωσε, καθώς σταμάτησε να λειτουργεί η καρδιά της.

Η τοπική οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων προσέφυγε εναντίον του πατέρα και της μητέρας της, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρές κατηγορίες. Οι γονείς επιμένουν ��τι η κόρη τους υποβλήθηκε εθελοντικά στη νηστεία με το βρασμένο νερό, εκφράζοντας τις πεποιθήσεις της θρησκείας της.

Να σημειώσουμε, ότι η οικογένεια πιστεύει στον Τζαϊνισμό, βάσει του οποίου στο συμπάν υπάρχουν δύο «ουσίες». Η «ατζίβα», που αποτελεί το άψυχο τμήμα της δημιουργίας του Σύμπαντος και η «τζίβα» που αποτελεί τις ψυχές όλων των ζωντανών οργανισμών. Οι οπαδοί του Τζαϊνισμού χωρίζονται στους «Ντεγκαμπάρας» και «Κβεταμπάρας». Οι πρώτοι έχουν αυστηρότερο νόμο και είναι πιο πιστοί στο δόγμα.