​Συντετριμμένη η μητέρα του μικρού Μπεν, μίλησε στην εκπομπή «Good morning Britain», για τον Γολγοθά που κουβαλά 25 ολόκληρα χρόνια, από την ημέρα που χάθηκε το μόλις 21 μηνών αγοράκι.

Η γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας πως τόσα χρόνια πίστευαν πως ο Μπεν θα είναι ζωντανός, ενώ μετά από τις τελευταίες εξελίξεις δεν περιμένουν καλά νέα.

«Θέλουμε απαντήσεις, είτε είναι καλές είτε είναι κακές», είπε. «Δυστυχώς, φαίνεται πως θα ακούσουμε κακά νέα. Πιστεύω ότι είμαστε κοντά στο να διαπιστώσουμε ότι είναι νεκρός», πρόσθεσε, ξεσπώντας σε κλάματα. «Δεν μου αρέσει που το λέω, αλλά τουλάχιστον θα μάθουμε (σ.σ.: ότι δεν ζει πια), θα είναι το τέλος της ιστορίας και θα μπορεί να αναπαυθεί και εμείς να τον θυμόμαστε όπως ήταν».

«Δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλα 25 χρόνια σαν και τα προηγούμενα. Οι γονείς μου κι εγώ δεν αντέχουμε άλλο. Είμαστε όλοι εξαιρετικά αγχωμένοι και κουρασμένοι», τόνισε. «Προσπαθούμε να παραμείνουμε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι γίνεται. Οι αστυνομικοί συνέχεια μας ενημερώνουν και κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο σκέφτομαι "θα είναι τώρα τα άσχημα νέα;"».

Ενώ οι έρευνες στην Κω συνεχίζονται, η Kerry και η οικογένειά της θ��λουν να μπει ένα τέλος στο Γολγοθά που βιώνουν όλα αυτά τα χρόνια, παραμένοντας όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι γίνεται.