​Εικόνες αποκάλυψης κάνουν τον γύρο του κόσμου… Τουλάχιστον 842 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους από τον τυφώνα Μάθιου, ο οποίος χτύπησε ανεπανόρθωτα την Αϊτή και την Κούβα, και τώρα σαρώνει την Φλόριντα.

ct-photo-gallery-hurricane-matthew-east-coast--036.jpg

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους μετά την προειδοποίηση του κυβερνήτη της Φλόριντα, Ρικ Σκοτ πως πρόκειται για έναν τυφώνα τέρας που θα σκοτώσει πολύ κόσμο.

amaxia.jpg

Ο τυφώνας που αφήνει πίσω του χαλάσματα και απίστευτες υλικές ζημιές θεωρείται ο χειρότερος των τελευταίων 10 ετών και χτυπά τις τελευταίες ώρες τις νοτιοανατολικές ακτές των ΗΠΑ με ανέμους ταχύτητας 220 χλμ την ώρα. Eκεί μια 50χρονη έχασε την ζωή της από καρδιακή ανακοπή.

asd.jpg

Στην Αμερική έχει σημάνει συναγερμός, και ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έχει κηρύξει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης την Φλόριντα, την Τζόρτζια και την Νότια Καρολίνα. Οι κάτοικοι προετοιμάζονται με κάθε τρόπο και τουλάχιστον 3.000.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους.

ma.jpg

Τα ράφια των σούπερ μάρκετ έχουν αδειάσει και οι πολίτες σφραγίζουν σπίτια και μαγαζιά. Οι ουρές για βενζίνη είναι τεράστιες και πολλές πτήσεις ακυρώνονται.

a-girl-lugs-buckets-of-drinking-water-after-the-passing-of-hurricane-matthew-in-les-cayes.jpg

Στην Αϊτή αποκαλύπτονται οι εικόνες καταστροφής. Σπίτια έχουν ισοπεδωθεί και χιλιάδες άνθρωποι έχουν μείνει άστεγοι, δρόμοι είναι γεμάτοι λάσπες και δέντρα, ενώ οι προεδρικές εκλογές αναβλήθηκαν.
aptopix-haiti-hurricane-matthew.jpg
ΒΙΝΤΕΟ STAR