​«Άτακτη» φαίνεται πως ήταν μία 24χρονη από τη Μεγάλη Βρετανία καθώς… τα ερωτικά παιχνίδια με τον 29χρονο σύντροφο της, την έστειλαν στο νοσοκομείο!

Οι γιατροί, λοιπόν, έπρεπε να αφαιρέσουν από το παχύ έντερο της Εμα Φίλιπς ένας δονητής 18 εκατοστών… Όλα ξεκίνησαν στην Βόρεια Ουαλία τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν η μητέρα ενός παιδιού, συνειδητοποίησε ότι ο ροζ δονητής που είχε χρησιμοποιήσει στο σεξ με τον φίλο της είχε «εξαφανιστεί» μέσα στο σώμα της, σε σημείο που δεν μπορούσε να τον φτάσει.

emma2.jpg
Όπως ανέφερε η ίδια αρχικά νόμιζε ότι το αγόρι της είχε… κρύψει το sex toy για να της κάνει πλάκα, έπειτα όμως ακούμπησε το χέρι χαμηλά στην κοιλιά της και ένιωσε το αντικείμενο να δονείται στο εσωτερικό του σώματός της! Εν ολίγοις, η νεαρή δεν κατάλαβε ότι έχει μέσα της έναν ΔΟΝΗΤΗ!

nearh-3.JPG
Μετά το αρχικό σοκ, και αφού προσπάθησε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει τον δονητή βάζοντας μια λαβίδα στον πρωκτό της, η νεαρή έτρεξε στο νοσοκομείο, όπου πληροφορήθηκε ότι χρειαζόταν επειγόντως να μπει στο χειρουργείο.

emma1.jpg
Και τα περίεργα στην συγκεκριμένη υπόθεση δεν σταματούν εδώ… καθώς η κοπέλα αποφάσισε να μοιραστεί αυτό το περιστατικό με τους φίλους της στο Facebook.

ImageHandler.jpg
«Όταν τα σεξουαλικά παιχνιδάκια τα ξημερώματα του Σαββάτου έχουν ως αποτέλεσμα να περάσεις όλη την υπόλοιπη μέρα στο νοσοκομείο, μετά από επέμβαση για την αφαίρεση ενός ροζ δονητή από το έντερό σου, δεν είναι και ό,τι καλύτερο... Επεισοδιακό Σάββατο, έτσι», έγραψε η νεαρή στη σελίδα της αφήνοντας σίγουρα άφωνους τους φίλους της που διάβασαν το status της.