​«Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε ακόμη και τον θάνατο»… Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για την περιπέτεια υγείας του Μάικ Μπράντον!

Πριν από λίγους μήνες ο 31χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με την πιο σκληρή αλήθεια, όταν οι γιατροί του είπαν πως είχαν εξαντλήσει όλα τα μέσα και δεν είχαν πια κάτι άλλο να του προσφέρουν στη μάχη του με την οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

termnaaisdn1.jpg
Απελπισμένη η σύζυγός του, Κειτ, αποφάσισε να κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να μπορέσει ο αγαπημένος της να ταξιδέψει για μια πειραματική θεραπεία στις ΗΠΑ! Έτσι, άνοιξε σελίδα δωρεών με τίτλο #donate4mike.

«Είμαι σίγουρη πως όλοι μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι να αντιμετωπίζεις το ενδεχόμενο να χάσεις το πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής σου.

termnaaisdn5.jpg
Σας παρακαλώ βοηθήστε με να αντιμετωπίσουμε αυτό που μας συμβαίνει, ξέρω πως με τη βοήθειά σας μπορούμε να πάμε τον Μάικ εκεί που χρειάζεται. Δε�� μπορούμε να παραδοθούμε αμαχητί, ακούμε για θαύματα συνέχεια, είναι σπάνια αλλά συμβαίνουν», έλεγε η γυναίκα του στο βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο συγκρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά της.

Η έκκληση της βρήκε τεράστια απήχηση και κατάφερε να γίνει μία από τις μεγαλύτερες εκστρατείες συγκέντρωσης χρημάτων στη Βρετανία καθώς συγκεντρώθηκαν πάνω από 400.000 λίρες.

termnaaisdn2.jpg
Χάρη στην προσφορά του απλού κόσμου ο άνδρας ταξίδεψε τον Μάιο από το Μπρίστολ στην Πενσιλβάνια για την πειραματική θεραπεία και ενθουσιασμένη η οικογένειά του ανακοίνωσε πως η δεύτερη βιοψία του βγήκε καθαρή.

Τώρα το ζευγάρι «τρέχει» νέα καμπάνια με τίτλο #Donate4TCells με στόχο να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν διαγνώσεις σαν αυτή του Mike και δεν έχουν άλλη ελπίδα.

termnaaisdn3.jpg
«Έδιναν στον Μάικ μερικές εβδομάδες ζωής και τώρα είναι απαλλαγμένος από τον καρκίνο», δηλώνει η γυναίκα του, «γι’ αυτό κάνουμε την καμπάνια #Donate4TCells για να συγκεντρωθούν πόροι για τη φιλανθρωπική οργάνωση Above & Beyond του Μπρίστολ. Τώρα μπορούμε να ελπίζουμε».