​Είναι μακράν η πιο χαριτωμένη κατσάδα που έχουμε δει ποτέ και δικαιολογημένα έχει γκρεμίσει το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες. Για αυτό και εσείς μην χάνετε χρόνο κάντε κλικ στο βίντεο και απολαύστε την μικρούλα Μπρουκ Μπλερ να τα χώνει στην Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.

Κοιτώντας την κάμερα, το χαριτωμένο κοριτσάκι λέει με... τσαντισμένο αλλά αξιαγάπητο ύφος, κουνώντας το δαχτυλάκι του απειλητικά: «Το όνομά μου είναι Μπρουκ Μπλερ και είμαι πέντε χρονών.

Έχω κάτ�� να σου πω, Τερέζα Μέι. Χθες το βράδυ ήμουν έξω στους δρόμους και είδα εκατοντάδες και εκατομμύρια άστεγους ανθρώπους... Θα έπρεπε να ήσουν εκεί έξω, Τερέζα Μέι. Να μοιράζεις μπισκότα, ζεστή σοκολάτα, σάντουιτς, να χτίζεις σπίτια».

Η ασυγκράτητη μικρούλα δεν σταματά όμως εκεί, αλλά συνεχίζει ακάθεκτη: «Κοίτα, είμαι μόνο πέντε χρονών, δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό.

Μαζεύω χρήματα αλλά ποτέ δεν θα είναι αρκετά. Εσύ έχεις ένα σωρό χρήματα, ξόδεψε μερικά και βοήθησε ανθρώπους. Αυτό πρέπει να κάνεις, γιατί ��ίχαμε πολλούς πολέμους σε αυτή τη χώρα και δεν μου αρέσει αυτό, Τερέζα Μέι. Είμαι πολύ θυμωμένη!», καταλήγει.

Το βίντεο ανέβασε στο YouTube η μητέρα της δυναμικής πεντάχρονης, η οποία σίγουρα νιώθει περήφανη για την κοινωνική ευαισθησία της κορούλας της.