Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ανθρωπότητας… Τι συμβαίνει όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος; Που πάει η ψυχή του;

Μέχρι σήμερα οι επιστήμονες δεν έχουν καταφέρει να λύσουν το συγκεκριμένο μυστήριο ενώ κατά καιρούς εικόνες που έχουν ανέβει στο διαδίκτυο έχουν προκαλέσει πλήθος ερωτημάτων.

��υτή τη φορά ένα βίντεο το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου έρχεται να ταράξει τα νερά… και να διχάσει τους πολίτες. Όπως βλέπετε, μια σκοτεινή φιγούρα εμφανίζεται πάνω από το άψυχο σώμα μιας γυναίκας, ύστερα από το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, στην Ταϊλάνδη.

Η σύγκρουση συνέβη όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου διέσχισε το σταυροδρόμι με το όχημά του χωρίς να ελέγξει καλά τον δρόμο και χωρίς να δει τη μοτοσικλέτα που ερχόταν από την άλλη πλευρά, σκοτώνοντας την συνεπιβάτη και τραυματίζοντας σοβαρά τον οδηγό της μηχανής.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν, ενώ οι εικόνες προέρχονται από κάμερες ασφαλείας. Η φιγούρα στέκεται πάνω από τη νεκρή γυναίκα και δεν κουνιέται.

Το βίντεο έχει προκαλέσει σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου, μερικοί από τους οποίους υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μοντάζ, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι το βίντεο είναι αληθινό.