​Εντάξει, ας είμαστε ειλικρινείς… αν κάτι μας χαρακτηρίζει από την αρχαιότητα είναι η αστείρευτη φαντασία μας!

Άλλωστε όλοι μάθαμε για τον πολυμήχανο Οδυσσέα που κατάφερε με διάφορα τερτίπια να ξεγελάσει κόσμο και κοσμάκη ώστε να φτάσει στην Ιθάκη ενώ ήταν και αυτός που σκαρφίστηκε το κόλπο με τον Δούρειο Ίππο για να κατακτήσει την Τροία.

Φαίνεται πως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν… Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, τον «υπέροχο» κύριο Αχιλλέα Νεοφύτου, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης οίκου ανοχής στην Βρετανία και είπε τη χειρότερη δικαιολογία που μπορούσε να σκεφτεί, όταν δημοσιογράφοι του ζήτησαν εξηγήσεις για τα (παράνομα) κέρδη του.

Ο 66χρονος χωρίς καμία ντροπή επιμένει ότι το μαγαζί του παρείχε υπηρεσίες προς την κοινότητα, ενώ είπε ότι τις 7 εκατομμύρια λίρες που ��βγαλε από τον οίκο ανοχής δεν τις έχει ο ίδιος, επειδή τις έδωσε στον Αλέξη Τσίπρα για να ξεχρεώσει την Ελλάδα. Εν ολίγοις, φαίνεται πως εκτός από μεγάλη φαντασία… διαθέτει και μεγάλη καρδιά!

Πάντως να ξέρετε ότι πλέον είναι ελεύθερος… Όπως διαβάσαμε στο birminghammail.co.uk εμφανίστηκε στο Bermingham Crown Court μαζί με άλλους πέντε κατηγορούμενους και ομολόγησε ένοχος για διατήρηση, διαχείριση και παροχή βοήθειας στη διαχείριση οίκου ανοχής.

Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, αρνήθηκε ότι επρόκειτο για οίκο ανοχής και είπε και την επική δικαιολογία ότι τα λεφτά τα έστειλε στον Τσίπρα.

«Ο κόσμος υπέθετε ότι βγάζαμε εκατομμύρια, αλλά εμείς εργαζόμασταν σκληρά και παρείχαμε υπηρεσίες στην κοινότητα, αλλά κάποιοι άνθρωποι το αντιλαμβάνονται διαφορετικά. (Στο μαγαζί) έρχονταν δικηγόροι, έρχονταν εισαγγελείς, έρχονταν δικηγόροι, έρχονταν γιατροί, παρείχαμε μια υπηρεσία στην κοινότητα. Δεν ήταν οίκος ανοχής. Όσο για τα λεφτά. Τον ξέρετε τον Τσίπρα ��πό την Ελλάδα; Ε, ξέμενε από λεφτά και του τα δάνεισα» είπε στα αγγλικά με την χαρακτηριστική ελληνική προφορά.

Πάντως, αξίζει να σας ενημερώσουμε ότι ο εν λόγω κύριος διατηρούσε, σύμφωνα με τις Αρχές ,το Libra Club, στο οποίο εργάζονταν πάνω από 20 γυναίκες με 200 πελάτες την ημέρα, μέχρι να του το κλείσει η αστυνομία, τον Φεβρουάριο του 2015.