​«Ψευτόμαγκα», «εύθραυστο γόη υποδουλωμένο στις κατακτήσεις του» και «υποδουλωμένο στην κυριαρχία των γυναικών» χαρακτηρίζει τον Νικολά Σαρκοζί ο πρώην σύμβουλός του!

Στο βιβλίο «La Cause du Peuple» («The People’s Cause»), ο Πατρίκ Μπισόν «καίει» τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, κάνοντας… πιπεράτες αποκαλύψεις για την προσωπικότητά του, αλλά και για την αδυναμία του στις γυναίκες, σε σημείο να είναι… «δούλος» τους.

carla_bruni960-thumb-large.jpg

«ΚΑΥΧΙΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΤΗΣ ΚΑΡΛΑ ΜΠΡΟΥΝΙ»:

Όπως αναφέρει ο πρώην σύμβουλος του Νικολά Σαρκοζί, ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας είχε μεγάλη αδυναμία στην σύζυγό του, ενώ μια μέρα δεν δίστασε να εξάρει εκστατικά το στήθος της κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ενώ κάλεσε τους υπουργούς να πράξουν το ίδιο.

br2.jpg

«ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΣ, ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΣ»

Σε άλλο σημείο, ο πρώην συνεργάτης του Σαρκοζί (που υπήρξε ένας από τους στενότερους συμβούλους του), σκιαγραφεί την προσωπικότητα του Σαρκοζί, λέγοντας:

«Ο... γεννημένος ηγέτης ήταν στην πραγματικότητα ένας εύθραυστος γόης υποδουλωμένος από τις κατακτήσεις του, ένα ψευτόμαγκας απόλυτα εξαρτημένος από την αγάπη, ένας δυστυχισμένος που ψάχνει την αγάπη, ζώντας κάτω από την κυριαρχία μιας αυτοκρατορίας γυναικών».

(Φώτο απο Lemonde.fr: Αριστερά ο Μπισόν, δεξιά ο Σαρκοζί)

lemonde_12.jpg
Μάλιστα δεν κρύβει ότι ο ��αρκοζί είναι διστακτικός και ανασφαλής, σε αντίθεση με την εικόνα του αποφασιστικού και τολμηρού ηγέτη που έχει ήθελε να βγάζει προς τα έξω.

Να αναφέρουμε ότι ο Σαρκοζί είναι ένας εκ των επτά υποψηφίων για το χρίσμα της Κεντροδεξιάς στη Γαλλία, εν όψει των προεδρικών εκλογών στη χώρα τον Απρίλιο - Μάιο του 2017, ενώ το βιβλίο του Μπισόν έχει χαρακτηριστεί ως «εκδικητικό» και «ύπουλο» από τους σημερινούς συμβούλους του Γάλλου πολιτικού.
br1.jpg
newego_LARGE_t_821_13468596.JPG