​Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία της Γαλλίας μετά από τη ληστεία που σημειώθηκε στο ξενοδοχείο Pourtales με θύμα την Κιμ Καρντάσιαν, ενώ ιδιαίτερα ανήσυχη δήλωσε και η δήμαρχος του 8ου διαμερίσματος του Παρισιού Jeanne D’ Hauteserre.

«Θα ζητήσω ραντεβού με τον επικεφαλής της αστυνομίας. Δεν θέλω η περιοχή μου να φιγουράρει στα κοσμικά κάθε μέρα. Δεν είναι η πρώτη ληστεία που γίνεται. Σε μια εβδομάδα έγιναν τρεις, από όσο γνωρίζω. Θα κάνω τα πάντα για να συλληφθούν αυτοί οι αλήτες. Δεν χτυπούν τυχαία, είναι οργανωμένοι, μεταμφιέζονται σε ψευδο-αστυνομικούς ή σε υπαλλήλους της EDF. Είμαι έξαλλη...», δήλωσε η δήμαρχος.

Η ίδια φοβάται ότι η ληστεία αυτή θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην εικόνα της πόλης.

«Ολόκληρος ο κόσμος μιλάει για αυτή την ιστορία, είναι πρώτη είδηση αυτή η ληστεία γιατί πρόκειται για την Κιμ Καρντάσιαν. Η εικόνα του Παρισιού δέχεται ακόμη ένα πλήγμα. Καταδικάζω την επίθεση που δέχτηκε αυτή τη νύχτα η Κιμ Καρντάσιαν, ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο της. Εκφράζω την στήριξή μου στο πρόσωπό της και θέλω να της πω ότι είναι πάντα καλοδεχούμενη στο Παρίσι», τόνισε.

Η γαλλική αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και πίσω από τη ληστεία να κρύβονται ο�� Ροζ Πάνθηρες.

Άλλωστε οι Ροζ Πάνθηρες μας έχουν συνηθίζει σε ανάλογα… χτυπήματα με θύματα διάσημους και πλούσιους.

Μάλιστα από το 1999 που πρωτοεμφανίστηκε η σπείρα, μέχρι το 2015 οι Ροζ Πάνθηρες έχουν κλέψει πάνω από 280 εκατ. λίρες σε 380 ένοπλες ληστείες.

Πάντως οι γαλλικές αρχές γνωρίζουν πολύ καλά ότι η υπόθεση είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού τα μέλη των Ροζ Πανθήρων θεωρούνται άριστα εκπαιδευμένοι, τόσο για να εκτελέσουν ανάλογες καταδρομικές επιθέσεις, όσο και για να διαφύγουν από την αστυνομία.

Διαβάστε επίσης:

Θύμα ενόπλων η Κιμ Καρντάσιαν - Την λήστεψαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της!