​Μερικές φορές η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια στους ανθρώπους και κάτι τέτοιο φαίνεται πως συνέβη σε έναν 68χρονο εκατομμυριούχο από τη Φλόριντα, ο οποίος παντρεύτηκε χωρίς να το γνωρίζει την 24χρονη εγγονή του.

Όπως αναφέρει ο Independent, τρεις μήνες μετά το γάμο τους, η 24χρονη εξωτική χορεύτρια βρέθηκε μπροστά στη συγκλονιστική πραγματικότητα. Ξεφυλλίζοντας το οικογενειακό άλμπουμ του καλού της, βρήκε φωτογραφίες από τον πρώτο του γάμο με τα παιδιά του, ανάμεσά τους και ο πατέρα της και συνειδητοποίησε έντρομη πως ο άνδρας με τον οποίο κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι ήταν στην πραγματικότητα ο παππούς της.

Όπως είπε η ίδια, με το που κατάλαβε τι είχε συμβεί την κυρίευσε η απελπισία, ενώ ο 68χρονος έπαθε σοκ.

«Όταν στο άλμπουμ είδα τον πατέρα μου ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί, με κυρίευσε η απελπισία και η απόγνωση», δήλωσε η 24χρονη.

«Ένιωσα περίεργα όταν είδα τις φωτογραφίες της. Ήταν σαν μια αίσθηση déjà vu, αλλά εκείνη την εποχή δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μου φαινόταν τόσο οικεία», είπε από την πλευρά του ο 68χρονος εκατομμυριούχος.

Η εφημερίδα αναφέρει πως οι δυο του γνωρίστηκαν μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών, το πιο περίεργο από όλα όμως είναι ότι παρά το γεγονός ότι έμαθαν την αλήθεια, δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να πάρουν διαζύγιο.

«Αν δεν το είχαμε ανακαλύψει θα ζούσαμε μαζί και ευτυχισμένοι. Το ότι είμαστε συγγενείς δεν αλλάζει κάτι», είπαν.