​Ανατριχίλα προκαλεί η είδηση ότι μια 16χρονη άφησε τη μητέρα της να πεθάνει από την πείνα στην Κίνα γιατί την έστειλε σε κέντρο απεξάρτησης από το διαδίκτυο.

Όπως αναφέρει η Mirror, η έφηβη δήλωσε στις αρχές ότι ήθελε να εκδικηθεί τη μητέρα της γιατί την έστειλε σε ένα πολύ σκληρό πρόγραμμα, όπου όπως ισχυρίστηκε η ίδια έπεσε θύμα συστηματικού ξυλοδαρμού και συνεχών ταπεινώσεων.

Όταν επέστρεψε λοιπόν στο σπίτι της φέρεται να βασάνισε τη μητέρα της, να την έδεσε σε μια καρέκλα για μία εβδομάδα, να την έβγαλε φωτογραφίες και βίντεο, τις οποίες έστειλε στη θεία της, ζητώντας λύτρα.

Δυστυχώς, όταν τελικά πήρε τα χρήματα συνειδητοποίησε ότι είναι πολύ αργά, αφού η υγεία της μητέρας της είχε επιδεινωθεί με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή πριν προλάβει να φτάσει στο σπίτι τους το ασθενοφόρο που κάλεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη φέρεται να είχε μαχαιρώσει στο παρελθόν τον πατέρα της, όταν εγκατέλειψε το σχολείο.

Πάντως το συγκεκριμένο κέντρο αποτοξίνωσης έχει βοηθήσει πάνω από 7.000 παιδιά στην Κίνα να ξεπεράσουν την εξάρτησή τους από το διαδίκτ��ο τα τελευταία 20 χρόνια.

Η κοπέλα όμως και στο blog της είχε γράψει ότι βασανιζόταν χωρίς καμιά δικαιολόγια.

«Όταν το είπα στους συγγενείς μου μου είπα όλοι: “δεν ανήκουν αυτά στο παρελθόν; Σε αγαπάμε, καλύτερα να τα ξεχάσεις όλα αυτά”. Είμαι θυμωμένη. Εκεί μου ακούμπαγαν με το δάχτυλο τη μύτη και μου έλεγαν ότι είμαι άχρηστη κόρη και χειρότερη από τέρας. Αυτοί με έστειλαν εκεί, Αυτοί με έβριζαν και με χτυπούσαν. Αυτοί σαμποτάρισαν τη ζωή μου και με δυσφήμισαν. Ήταν όμως και αυτοί που είπαν ότι με αγαπούν. Φίλοι μου, αν ήσασταν στη θέση μου τι θα κάνατε;», έγραψε.

Η 16χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία από πρόθεση.