​Όταν μιλάμε για την απόλυτη μεταμόρφωση αναφερόμαστε στον Άνταμ Γιοσμίτ από το Κεντάκι τον ΗΠΑ!

1.jpg
Και αυτό γιατί από το 2010 έχει καταφέρει να χάσει… 136 κιλά!!! Και αν αναρωτιέστε πόσα κ��λά ζύγιζε, το star.gr έχει την απάντηση… ζύγιζε 227 κιλά! Ενδεικτικά κατανάλωνε καθημερινά 5.000 θερμίδες, τις πενταπλάσιες δηλαδή από αυτές που πρέπει να «παίρνει» ένας ενήλικας!

weight-loss.jpg
Η ζωή του παχύσαρκου άντρα άλλαξε όταν ένιωσε ένα πόνο στο στήθος… Φοβήθηκε ότι πρόκειται για έμφραγμα και άρχισε δίαιτα. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό αφού πλέον ζυγίζει 91 κιλά!

Όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξη που έδωσε στην βρετανική Independent στην αρχή η δίαιτα που έκανε βασιζόταν σε επεξεργασμένα τρόφιμα, αλλά αργότερα, έβαλε στόχο ��α χάσει κιλά με πιο υγιεινή διατροφή και με ισορροπημένα γεύματα. Ωστόσο, η απώλεια των κιλών έκαναν το δέρμα του πλαδαρό.

weight-loss-skin7.jpg
Ο ίδιος, πάντως, υποστηρίζει ότι με την συμπαράσταση και την υποστήριξη της αρραβωνιαστικιάς του, την οποία σύντομα θα παντρευτεί, θέλει να αποδεχθεί το σώμα του όπως ακριβώς είναι σήμερα και να μην υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για το δέρμα που περισσεύει στο σώμα του.

weight-loss-skin4.jpg

Μάλιστα, δηλώνει πως δεν θέλει να ξεχάσει πόσα κιλά ζύγιζε στο παρελθόν για αυτό και έχει κάνει τατουάζ με τα κιλά που έχασε.

weight-loss-500lbs.jpg