​Σχεδόν… εξωπραγματικό ήταν το ερπετό που βρέθηκε μετά από ανατίναξη, σε εργοτάξιο φράγματος στη Βραζιλία.. Ήταν ένα ανακόντα με μήκος 10 μέτρα, βάρος 400 κιλά και διάμετρο ενός μέτρου. Το έδεσαν με αλυσίδες σε γερανό για να το σηκώσουν και πολλοί λένε ότι αυτή η βάρβαρη μεταχείριση το σκότωσε.

image.jpg
image (1).jpg

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΕ... ΓΟΝΔΟΛΕΣ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ:

Χιλιάδες βενετσιάνοι, με γόνδολες, βαρκάκια και ταχύπλοα..με πανό, φωτοβολίδες, κόρνες και... εύγλωττες χειρονομίες, περικύκλωσαν ένα γιγανταίο κρουαζιερόπλοιο και διαμαρτυρήθηκαν επειδή τα τεράστια πλοία που πλημμυρίζουν καθημερινά την υπέροχη πόλη τους, απειλούν το ήδη εύθραυστο περιβάλλον.

ΑΔΕΙΑΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Πρ��σινο στο περιβάλλον και κόκκινο στα αυτοκίνητα άναψε στο Παρίσι. Για μια ολόκληρη μέρα, η μισή πόλη άδειασε από ΙΧ. Στους δρόμους κυκλοφορούσαν μόνο λεωφορεία, ταξί, ποδήλατα, σκέητμπορντ και πεζοί, οι οποίοι πλημμύρισαν Ηλύσια Πεδία και Πύργο του Άιφελ, παρά τη βροχή. Τα μέτρα ασφαλείας πάντως ήταν δρακόντεια, μετά τις πρόσφ��τες επιθέσεις στη Γαλλία.

ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΙ ΣΕΡΦΕΡ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

Δεινοί σέρφερ εντυπωσίασαν τους θεατές στην Καλιφόρνια. Μόνο που ήταν τετράποδοι... Τα ταλαντούχα σκυλιά ..πάλεψαν με τα κύματα, όχι πάντα με επιτυχία. Σε ένα διαγωνισμό όμως, η προπάθεια μετράει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO