​Ανεβαίνει το θερμόμετρο της προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ, αφού σήμερα Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο πρώτο debate που θα κρίνει πολλά για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών.

Το debate θα ξεκινήσει στις 21:00 ώρα Νέας Υόρκης και αναμένεται να το παρακολουθήσουν πάνω από 90 εκατομμύρια Αμερικανοί, οι οποίοι περιμένουν να δουν αν τελικά ο Ντόναλντ Τραμπ θα πραγματοποιήσει την απειλή του και θα φέρει στον debate πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον για να πικάρει τη Χίλαρι.

Και τα δύο στρατόπεδα επενδύουν πολλά στο πρώτο από τα τρία debate πριν από τις προεδρικές εκλογές της 8η�� Νοεμβρίου, καθώς οι δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να δείχνουν τους δύο υποψηφίους με ποσοστά που είναι πάρα πολύ κοντά.

Συγκεκριμένα, η τελευταία δημοσκόπηση στην πρόθεση ψήφου δίνει στη Χίλαρι Κλίντον προβά��ισμα 46% έναντι του Ντόναλντ Τραμπ που συγκεντρώνει ποσοστό 44%.

Γι’ αυτό και οι δύο υποψήφιοι θα είναι απίστευτα προσεκτικοί στο τι θα πουν στο σημερινό debate που οργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Hofstra.

Ακόμα και η παραμικρή φράση ή εκτροπή μπορεί να τους κοστίσει ακριβά, σε μια προεκλογική εκστρατεία που η πόλωση και οι προσωπικές επιθέσεις έχουν τον πρώτο λόγο και όχι η ουσία της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Την ίδια ώρα σαρώνει στο διαδίκτυο ένα σατιρικό βίντεο που ετοίμασε το SkyNews και δείχνει την Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ στο ρινγκ να αντιπαρατίθενται ραπάροντας και ανταλλάσσοντας ρίμες, αλλά και ένα ακόμα που δείχνει τις πολύ κακές σχέσεις που έχουν οι δύο υποψήφιοι.