Στον δυτικό κόσμο ξέρουμε για γαμήλια ταξίδια και δώρα, όπως χρήματα, κοσμήματα, είδη σπιτιού και υπηρεσίες σπα, με τους τζιχαντιστές τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά!

gifts.jpgwedding-gift-ideas-1.jpg

Όταν οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ανταλλάσουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης, δωρίζουν στις γυναίκες της ζωής τους... γιλέκα αυτοκτονίας και αυτόματα όπλα! Αυτό αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα "Sun", επικαλούμενη αποκαλυπτικά έγγραφα τα οποία κατασχέθηκαν από επιδρομή των λιβυκών δυνάμεων στη Σύρτη.

nintchdbpict000268951901.jpgnintchdbpict0001223112522.jpg

Για παράδειγμα, ο Τυνήσιος Αμπού Μανσούρ παντρεύτηκε την Νιγηριανή Μίριαμ και της έκανε για γαμήλιο δώρο ένα γιλέκο αυτοκτονίας. Άλλες γυναίκες -σύζυγοι τζιχαντιστών- λαμβάνουν ως γαμήλιο δώρο Καλάσνικοφ!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ακόμη και στα πιστοποιητικά γάμου των τζιχαντιστών αναφέρεται ότι η νύφη θα πρέπει να είναι σε θέση να πραγματοποιήσει μία επίθεση αυτοκτονίας. Βεβαίως, η ηγεσία του Ισλαμικού Κράτους θα πρέπει να δώσει το πράσινο φως για μία τέτοια «επιχείρηση».

Ο σύζυγος, πάντως, δεν μπορεί να της απαγορεύσει να αναλάβει μια τέτοια αποστολή. Για το λόγο αυτό το πιστοποιητικό γάμου υπογράφεται και από τα δύο μέρη.

kk.png