​Μαμά για πρώτη φορά έγινε μια 61χρονη γυναίκα στην Ιταλία, η οποία κατάφερε να μείνει έγκυος χωρίς εξωσωματική, χάρη σε μια ορμονική θεραπεία.

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, η Μαρία Ροζάρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3,5 κιλών.

Ο τοκετός πραγματοποιήθηκε στην Καζέρτα της Κάτω Ιταλίας, ο μικρός θα πάρει το όνομα Ελίας, ενώ προς το παρόν και για προληπτικούς λόγους, βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας της κλινικής ��ινέτα Γκράντε, στην τοποθεσία Καστέλ Βολτούρνο, έξω από την Καζέρτα.

Αυτό που τονίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ, είναι πως μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες περιπτώσεις γυναικών που να κατάφεραν να τεκνοποιήσουν σ' αυτή την ηλικία χωρίς προσφυγή στη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Τις επόμενες ώρες θα αποφασιστεί αν η Μαρία Ροζάρια –η οποία γέννησε τον Ελίας με καισαρική επέμβαση έπειτα από οκτώμισι μήνες κύησης– θα μπορέσει να θηλάσει.

Σύμφωνα με την τηλεόραση της Rai, η 61χρο��η μητέρα είπε στα ανίψια της πως, όταν εκείνη δεν θα υπάρχει πια (ευχόμενη βέβαια αυτό να συμβεί όσο πιο αργά γίνεται), θα πρέπει εκείνα να φροντίσουν με αγάπη και στοργή το παιδί της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.