​Όσο πλησιάζουν οι προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, οι δύο υποψήφιοι κάνουν τα πάντα προκειμένου να προσελκύσουν ψηφοφόρους.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών βρέθηκε στο πλατό της διαδικτυακής εκπομπής «Ανάμεσα σε δύο φτέρες» του ελληνικής καταγωγής κωμικού Ζακ Γαλιφιανάκη και... υπέστη τα πάνδεινα, αναφωνώντας σε κάποια στιγμή «πραγματικά μετανιώνω που το κάνω αυτό!».

Ωστόσο, ανταποκρίθηκε άψογα στα πειράγματά του και δεν απέφυγε να απαντήσει στις δύσκολες ερωτήσεις του.

«Θα ήθελα να γνωρίσω αυτόν που σου φτιάχνει τα ταγέρ», ξεκίνησε ο Γαλιφιανάκης. Όπως είπε σκοπός του είναι να ντυθεί... «βιβλιοθηκάριος από το Διάστημα» για τη γιορτή του Χάλογουιν, με την Κλίντον να του απαντά χαμογελαστή ότι πράγματι θα του ταιριάζει... γάντι.

«Δεν σκέφτηκες ίσως ότι θα έπρεπε να είσαι περισσότερο ρατσίστρια;», τη ρώτησε αναφερόμενος στη δημοσκοπική άνοδο του Ντόναλντ Τραμπ για να συμπληρώσει «θα μετακομίσεις στον Καναδά όταν εκλεγεί πρόεδρος;».

Η Κλίντον δεν έχασε την ψυχραιμία της απαντώντας ότι θα μείνει στις ΗΠΑ προκειμένου να... αποτρέψει την καταστροφή της χώρας.

Του έκανε μάλιστα κι αυτή μια ερώτηση, όταν έπαιξε διαφημιστικό σποτ του Ντόναλντ Τραμπ: «Για ποιο λόγο παίζεις ένα σποτ του αντιπάλου μου στη μέση της συνέντευξης;». Η απάντηση του Γαλιφιανάκη ήταν ότι ο Τραμπ τον πλήρωσε με... μπριζόλες, αναφερόμενος σε μία από τις αποτυχημένες επιχειρηματικές απόπειρες εκκεντρικού μεγιστάνα, το «Trump Steaks».