​Τρομακτικά είναι τα σωματικά αλλά και τα ψυχικά τραύματα που άφησε ένας 24χρονος στην 22χρονη σύντροφό του, επειδή εκείνη δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί του!

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Facebook της η ίδια η Stephanie Littlewood, ο πρώην φίλος της από τη μανία των χτυπημάτων του, της έσπασε το σαγόνι και τρία δόντια, χτυπώντας την με μπουνιές 50 φορές έως ότου μείνει αναίσθητη.

(Πηγή: Μirror)

Stephanie-Littlewood-Beaten-by-boyfriend.jpg
Η επίθεση συνέβη στις Αρχές Απριλίου στο Λιντς του Δυτικού Γιορκσαϊρ, αλλά η 22χρονη δημοσίευσε τώρα τις φωτογραφίες, μόλις πληροφορήθηκε ότι ο βίαιος πρώην σύντροφος της θα μπει στη φυλακή για 16 μήνες.

Τρομοκρατημένη και σοκαρισμένη ακόμα από την βίαιη επίθεση, η νεαρή κοπέλα περιέγραψε στο Facebook τις στιγμές φρίκης που έζησε εκείνη την νύχτα, επειδή «τόλμησε» να απορρίψει ερωτικά τον 24χρονο:

Stephanie-Littlewood-Beaten-by-boyfriend (7).jpg
«Δεν ήταν καλός μαζί μου όλο το βράδυ και ήθελε να κάνουμε σεξ, αλλά επειδή τον απέρριψα, θύμωσε άγρια και έγινε επιθετικός. Αφού πρώτα με χτύπησε πολλές φορές πάνω στο κρεβάτι και αφήνοντάς με να κλαίω κάτω από το πάπλωμα, βγήκε έξω. Δευτερόλεπτα αργότερα, γύρισε και έγινε ακόμα πιο βίαιος. Αφού πρώτα πήρε το πάπλωμα από πάνω μου και το πέταξε στο πάτωμα, με έπιασε από τον αστράγαλο με βία και με πέταξε κάτω από το κρεβάτι, στο πάτωμα. Μετά έκατσε πάνω μου και με πίεζε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κουνηθώ. τη συνέχεια, με χτύπησε 40-50 φορές στην αριστερ�� πλευρά του προσώπου μου, σπάζοντάς μου το σαγόνι και τρία δόντια. Με άφησε αναίσθητη κι όμως συνέχιζε να με χτυπάει. Αφότου έφυγε, πήγα επειγόντως στο νοσοκομείο για να κάνω εξετάσεις, μεταξύ των οποίων και αξονική τομογραφία, καθώς στο νοσοκομείο φοβούνταν ότι ίσως να είχα πάθει ζημιά στον εγκέφαλο ή εσωτερική αιμορραγία. Εξι μήνες μετά, ακόμα περιμένω να φτιάξω τα δόντια μου, αφήστε που αυτό το γεγονός ακόμα με τρομοκρατεί».

Stephanie-Littlewood-Beaten-by-boyfriend (3).jpg
Όσο για τον λόγο που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει αυτές τις φωτογραφίες που την απεικονίζουν αναίσθητη στο κρεβάτι του νοσοκομείου;

Stephanie-Littlewood-Beaten-by-boyfriend (2).jpg
«Το έκανα για να προειδοποιήσω κι άλλες γυναίκες εκεί έξω, για το τι τέρας είναι».
Stephanie-Littlewood-Beaten-by-boyfriend (1).jpg
Stephanie-Littlewood-Beaten-by-boyfriend (4).jpg
Stephanie-Littlewood-Beaten-by-boyfriend (5).jpg
Stephanie-Littlewood-Beaten-by-boyfriend (8).jpg