​Οι εικόνες είναι τουλάχιστον σοκαριστικές! Ένα μικρό κοριτσάκι, μόλις δυο ετών, προσπαθεί να συνεφέρει τη μητέρα του που έχει λιποθυμήσει μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Μάλιστα, η γυναίκα έχει καταρρεύσει στο διάδρομο ενός σούπερ μάρκετ, με την μικρή να της αρπάζει το χέρι και να κουνάει το κεφάλι της κλαίγοντας.

paisakf.jpg
Ευτυχώς, πελάτες είδαν την μικρή και φώναξαν τις Αρχές! Γιατροί κατάφεραν λίγο αργότερα να συνεφέρουν την μητέρα ενώ εκείνη αρνήθηκε ότι είχε κάνει χρήση.

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Μασαχουσέτης σε μία προσπάθεια να δείξει το σκληρό «πρόσωπο» των ναρκωτικών και κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου.

paisakf (1).jpg
Την επιμέλεια του παιδιού, έχει αναλάβει το κράτος μέχρι η υπόθεση να πάει στις δικαστικές αίθουσες. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία δημοσιεύει «σκληρές» εικόνες.

Η αστυνομία του Οχάιο είχε δημοσιεύει τις φωτογραφίες δύο γονιών χρήστες ναρκωτικών να βρίσκονται λιπόθυμοι στο αυτοκίνητο, ενώ στο πίσω κάθισμα βρίσκεται το παιδί τους (δείτε εδώ περισσότερα).