​Τέλος δεν έχουν οι σκόπελοι για την Χίλαρι Κλίντον, καθώς με το που ξεπερνά έναν εμφανίζεται ένας άλλος!

Αφού λοιπόν έδωσε αγώνα να πείσει πολλούς ότι είναι καλά στην υγεία της (μετά την πρόσφατη λιποθυμία της), τώρα η «Radar Online» φέρνει στο φως τις φώτο που θα μπορούσαν να «κάψουν» για τα καλά την πολιτική της καριέρα και να της κόψουν τον δρόμο για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Στις φωτογραφίες, απεικονίζεται ο ανιψιός της Χίλαρι, Τζεφ Γουέλτς, ο οποίος ήταν γιος της ετεροθαλούς αδερφής του Μπιλ Κλίντον, και… περήφανο μέλος της Κου Κλουξ Κλαν, να ποζάρει αυτάρεσκα δίπλα στο σύμβολο.

hillary-clinton-jack-welch-kkk-nephew-joined-racist-organization-01.jpg

Οι ρατσιστικές του πεποιθήσεις μάλιστα, τον είχαν κάνει persona non grata για την οικογένεια, ενώ και ο ίδιος πριν πεθάνει το 2006, έλεγε πως ντρεπόταν που ήταν συγγενής της Χίλαρι.

Η αποκάλυψη του RadarOnline έρχε��αι μετά την ανακοίνωση επικεφαλής της οργάνωσης στην Καλιφόρνια πως θα δωρίσει 20.000 στην εκστρατεία της Κλίντον, ενώ άνθρωπος από το Δημοκρατικό Κόμμα επισημαίνει πως αυτό το μυστικό θα τη βυθίσει, τονίζοντας πως δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό το σκάνδαλο.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΙΨΙΟΥ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ:

Ο παππούς του Γουέλτς από την πλευρά της μητέρας του Τζεφ Ντουάιρ, παντρεύτηκε τη χήρα μητέρα του Μπιλ Κλίντον το 1969. Απέκτησαν την Νταϊάν, μητέρα του Τζεφ, και ετεροθαλή αδερφή του Μπιλ.Ωστόσο ο Τζεφ δεν συνάντησε ποτέ τους θείους του Μπιλ και Χίλαρι.

HILLARY2.jpg
Ο Γουέλτς έγινε μέλος της Κου Κλουξ Κλαν τον Νο��μβριο του 1992, αλλά δεν είναι ο μόνος που συνδέει τη Χίλαρι με τη ρατσιστική ομάδα, καθώς το 2010 η Κλίντον αποκάλεσε τον Ρόμπερτ Μπερντ (μέλος της Κου Κλουξ Κλαν στα 24 του), «φίλο και μέντορα» της.

Να σημειώσουμε, πως η Χίλαρι Κλίντον κατηγορείται εδώ και δεκαετίες πως αγκαλιάζει τη ρητορική της ρατσιστικής ομάδας, ενώ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Enquirer και πρώην σύμβουλο των Κλίντον, Ντικ Μόρις (ο οποίος είναι Εβραίος), μια φορά του είχε φωνάξει:

«Χρήματα! μόνο για αυτό ενδιαφέρεστε!» ενώ διαπραγματευόταν την αμοιβή του ως συμβούλου το 1983. Το 1974 είχε φωνάξει στον διευθυντή εκστρατείας του Κλίντον, Πολ Φρέι, «γαμ@ημένε Εβραίε».