Τέλος δεν έχει το θρίλερ με την εξαφάνιση του μικρού Μπεν, ο οποίος αγνοείται από το 1991, όταν παραθέριζε με την οικογένεια του στην Κω.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η υπόθεση προ ημερών πήρε νέα συγκλονιστική τροπή, καθώς μάρτυρας ανέφερε πως ο μικρός Μπεν (που σήμερα κανονικά θα ήταν 26 ετών) είναι νεκρός και σκοτώθηκε από εκσκαφέα, τον οποίο οδηγούσε ο χειριστής Κωνσταντίνος Μπάρκας(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).

composite-ben-needham1.jpg
Μετά τα παραπάνω, η μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίντχαμ, λύγισε, ενώ η χήρα του Μπάρκα, ο οποίος πέθανε πέρυσι από καρκίνο στο στομάχι, τα διέψευσε όλα, ��έγοντας πως «δεν σκότωσε ο άνδρας μου τον Μπεν. Πάντα βοηθούσε όσο μπορούσε την Αστυνομία, ακόμα και όταν ήταν πολύ άρρωστος».

Το ΝΕΟ στοιχείο που προκύπτει σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «The Sun», είναι πως ο γιος του Κωνσταντίνου Μπάρκα υπεβλήθη σε τεστ DNA ώστε να διαπιστωθεί αν είναι ο ίδιος ο μικρός Μπεν!

the sun.jpg
Μιλώντας στην εφημερίδα, ο 29χρονος γιος του εκσκαφέα δήλωσε έκπληκτος, τονίζοντας πως ο πατέρας του ήταν αθώος:

«Εάν έκανε κάτι τέτοιο, θα έβλεπα την ενοχή στα μάτια του. Ήταν αθώος όπως ένα μωρό παιδί».

(H Κέρι Νίντχαμ, μητέρα του Μπεν)

160916104048_8746.jpg

Όσο για το τεστ DNA στο οποίο υπεβλήθη;

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ο Μπεν είχε μπλε μάτια και ήταν ξανθός, και εγώ είμαι Έλληνας, έχω σκούρα μαλλιά και μάτια. Πίστευα πως τρελάθηκαν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Δεν σκότωσε ο άνδρας μου τον Μπεν» λέει η χήρα του Μπάρκα – Η αποκάλυψη πριν πεθάνει

Κακά τα νέα για τον μικρό Μπεν: Μάρτυρας λέει πως είναι νεκρός και σκοτώθηκε απο εκσκαφέα