​Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει ότι οι αστυνομικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν υπολογίζουν τη ζωή των αφροαμερικανών πολιτών.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 23χρονος αυτιστικός βρέθηκε να περιπλανάται στους δρόμους του Μαϊάμι, και ο 47χρονος νοσηλευτής Charles Kinsey ανέλαβε να τον επιστρέψει στο κέντρο όπου φιλοξενείται.

Στο απίστευτο βίντεο ο νοσηλευτής φαίνεται να είναι ξαπλωμένος με τα χέρια σηκωμένα δείχνοντας στους αστυνομικούς ότι είναι άοπλος δίπλα στον ασθενή, που κρατά ένα παιδικό παιχνίδι...

Αυτό μάλλον δεν ήταν αρκετό για τις δυνάμεις επιβολής του Νόμου που παρολ' αυτά τον πυροβ��λησαν στο πόδι! "Νόμιζα ότι ήταν ένα τσίμπημα από κουνούπι, όταν με πυροβόλησαν είχα τα χέρια μου στον αέρα" δήλωσε ο Κinsey και πρόσθεσε ότι μετά το συμβάν "ρώτησα τον αστυνομικό γιατί με πυροβολήσατε και απάντησε ότι δεν ξέρει..."

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο μετά από αναφορές ότι ένας άνθρωπος με όπλο απειλούσε να αυτοκτονήσει, ωστόσο από το βίντεο φαίνεται ότι ο αυτιστικός νεαρός δεν είχε όπλο στα χέρια του αλλά κρατούσε ένα παιδικό παιχνίδι.