Τον απόλυτο τρόμο βίωσε μια γυναίκα στο σταθμό Hayes and Harlington στο βόρειο Λονδίνο, όταν η πόρτα βαγονιού του τρένου «έκλεισε» το χέρι της με αποτέλεσμα, με το που άρχισε να κινείται ο συρμός, να τη σύρει στην αποβάθρα για περίπου δέκα μέτρα!

1.jpg
2.jpg

Η γυναίκα, σύμφωνα με τη Daily Mail, τραυματίστηκε στο κεφάλι και το σώμα της! Βέβαια, εάν είχε τραβηχτεί στις γραμμές θα είχε κινδυνεύσει και η ζωή της.

Το ατύχημα συνέβη τον περασμένο Ιούλιο και το Rail Accident Investigation Branch δημοσιοποίησε την Πέμπτη την έκθεσή του, κρίνοντας πως ο οδηγός δεν είχε ελέγξει εάν ήταν ασφαλές να ξεκινήσει η αμαξοστοιχία.

3.jpg
4.jpg

Φαίνεται πως ο οδηγός είδε να ανάβει το φωτάκι που ειδοποιεί πως οι πόρτες είναι κλειστές- παρότι μία εξ αυτών είχε εγκλωβίσει το χέρι της γυναίκας.

Το περιστατικό εγείρει φόβους για το ενδεχόμενο η πόρτα να πιάσει το χέρι ή τα ρούχα κάποιου επιβάτη και ο οδηγός να μην το αντιληφθεί. Στην έκθεση προτείνεται να εξεταστεί εάν οι σιδηροδρομικές εταιρείες μπορούν να εγκαταστήσουν πιο εξελιγμένη τεχνολογία στις πόρτες των βαγονιών.