​Ο 43χρονος Στίβεν Κραμπ, θερμός υποστηρικτής του Bremain, είναι ο πρώτος πολιτικός που θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία του Συντηρητικού Κόμματος ενόψει της αποχώρησης του Ντέβιντ Κάμερον, μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για το Brexit.

_76270699_crabb.jpg
Ο υπουργός για ζητήματα Ουαλίας, ο οποίος ευελπιστεί να γίνει ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας, γνωστοποί��σε με email την απόφασή του στο κόμμα του!

stiben-gkramp-o-prwtos-upopsifios-gia-tin-prwthupourgia.w_l.jpg
Ο ��διος, ο οποίος είναι πολιτικός αντίπαλος του Μπόρις Τζόνσον, ανέφερε ότι θα εργαστεί για την σταθερότητα στη Βρετανία και πως θα συνεργαστεί με την πρωθυπουργό της Σκωτίας Νικολά Στάρτζεον για την διατήρηση του Ηνωμένου Βασιλείου. «Δεν είναι απλά ένα ζήτημα κομματικής ενότητας, αλλά εθνικής ενότητας» κατέληξε.

Stephen-Crabb-449732.jpg
Ο γοητευτικός γαλανομάτης ασχολείται με την πολιτική από το 2005 ενώ είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

mobile_article_img.jpg
Τη Δευτέρα είχαν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Γκραμπ θα έθετε υποψηφιότητα από κοινού με τον 47χρονο Πακιστανικής καταγωγής βουλευτή Σατζίντ Τζαβίντ, πρώην εκτελεστικό διευθυντή της Deutsche Bank, ο οποίος σε περίπτωση εκλογής του Γκραμπ στην πρωθυπουργία θα αναλάβει το υπουργείο οικονομικών.