Πως θα σας φαινόταν αν ερχόταν σήμερα το αφεντικό σας και σας έλεγε να... γδυθείτε και να δουλέψετε; Ε λοιπόν, αυτό είπε ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο, ο οποίος και παρότρυνε τους πολίτες σε ομιλία του να «βγάλουν τα ρούχα τους και να δουλέψουν τόσο μέχρι να ιδρώσουν».

yilyeilyi.jpg

Παρότι η φράση είχε μεταφορική έννοια, μερικοί Λευκορώσοι αποφάσισαν να το κάνουν πράξη. Συγκεκριμένα, ο Λουκασένκο μίλησε για την ανεργία, η οποία έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια στη χώρα. Έτσι, η λύση που έδωσε ο Πρόεδρος ήταν οι πολίτες να δουλέψουν σκληρότερα, χρησιμοποιώντας την περίφημη αυτή μεταφορική φράση.

kdgk.jpg
ghjdj.jpg

Οι Λευκορώσοι έλαβαν γρήγορα δράση και μέσα σε λίγες μέρες, φωτογραφίες με το hashtag #getnakedandwork (δηλαδή γδύσου και δού��εψε) άρχισαν να κάνουν το γύρω του διαδικτύου.

yioeyoe.jpg
Στις φωτογραφίες άνδρες και γυναίκες φαίνονται να έχουν βγάλει τις μπλούζες τους, να βρίσκονται πίσω από το γραφείο τους και να κάνουν πως δουλεύουν γυμνοί! Οι φωτογραφίες έγιναν viral, καθώς τις είδαν και γειτονικές χώρες της Λευκορωσίας, όπως η Ουκρανία, η Λευκορωσία και τα Βαλτικά κράτη.

Λέτε να δούμε αυτό το trend να γίνεται ευρωπαϊκή μόδα τώρα το καλοκαίρι;