​Είναι κάποιοι άνθρωποι που απλά δεν πρέπει να γίνονται γονείς… Παρόλα αυτά όχι μόνο κάνουν παιδιά αλλά φροντίζουν να τα στιγματίσουν και να τους δημιουργήσουν ψυχολογικά προβλήματα για μια ζωή!

Η ιστορία που μας έβαλε σε σκέψεις και μας έκανε να νιώσουμε οργή προέρχεται από τη Μεγάλη Βρετανία και πρωταγωνιστεί η Τερέσα Βανόβερ, η οποία καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης καθώς εξέδιδε τις δύο κόρες της με νοητική υστέρηση για να μπορεί να αγοράζει ναρκωτικά.

34EAE18900000578-0-image-a-17_1465053166187.jpg
Η αδίστακτη γυναίκα ανάγκαζε την 15χρονη και την13χρονη κόρη της να κάνουν σεξ με άγνωστους για 5 και 20 δολάρια. Χρησιμοποιούσε τα χρήματα για να πληρώσει τους ιατρικούς λογαριασμούς του άντρα της και για να αγοράσει ναρκωτικά.

Όταν η 15χρονη κόρη της αντέδρασε και δεν πήγε σε «ραντεβ��ύ», εκείνη άρχισε να εκδίδει τη 13χρονη κόρη της. Η μεγάλη της κόρη τελικά κάλεσε τις αρχές όταν πέθανε ο πατέρας της και συνειδητοποίησε πως δεν χρειαζόταν να πληρώνουν άλλα ιατρικά έξοδα.

«Δεν χρειάζεται να το κάνουμε πια επειδή ο πατέρας μας είναι νεκρός», είπε στις Αρχές. Η μητέρα της ομολόγησε τα εγκλήματα της όταν συνελήφθη, λέγοντας στα παιδιά της «είναι δικό μου λάθος, πρέπει να πληρώσω τις συνέπειες».